سه‌شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۴
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: ترافل‌های شکلات شیری را به اندازه گردو درآورده، سپس آن‌ها را درون پودر کاکائو بغلطانید.

مواد لازم برای 54 عدد:

شکلات شیری: نیم کیلوگرم؛ ریز خرد شود.

خامه: یک پیمانه

کره: نصف پیمانه، به قطعات کوچک تقسیم شود.

پوست لیمو یا پرتقال رنده شده: 2 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: نصف پیمانه برای تزیین

طرز تهیه:

• شکلات را درون مایکروفر به مدت 3- 2 دقیقه ذوب کرده و در این میان چند بار درب آن را باز کنید و آن را هم بزنید تا به طور یکنواخت ذوب شود.

• درون قابلمه‌ای خامه را روی حرارت کم به مدت 4- 3 دقیقه حرارت دهید. مراقب باشید جوش نخورد. سپس آن را روی شکلات ذوب شده بریزید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

• کره و پوست پرتقال یا لیمو را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• روی مخلوط را بپوشانید و به مدت 3 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید. انجام این کار باعث می‌شود تمام حباب‌های موجود در مخلوط از بین برود.

• با استفاده از اسکوپ‌های بستنی و یا قاشق از مخلوط برداشته و با دست، آن‌ها را به اندازه گردو درآورید- این کار را سریع انجام دهید چرا که شکلات‌ها همانطور که گرم می‌شوند ذوب می‌شوند.

• هر ترافل را درون پودر کاکائو بغلطانید سپس آن‌ها را تا زمان سرو، درون یخچال نگه‌داری کنید.

ترافل شکلات شیری

http://www.epicurus.com

کد خبر 190357
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز