همشهری آنلاین: شیرین قورمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانی‌هاست.

مواد اولیه:

گوشت خردشده: ۵۰۰ گرم

قیسی: ۲۵۰ گرم

پیاز ریز شده: یک عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

زعفران: در صورت تمایل به میزان لازم

طرز تهیه:

* گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید.

* پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد.

* سه قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای گرم کرده، پیاز را در آن تفت داده، کمی که طلایی شد قیسی‌ها را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

* پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.

نکته

در صورت تمایل می‌توانید ۱۰۰ گرم آلو و ۵۰ گرم کشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه کنید تا خورش کمی مزه ملس پیدا کند.

شیرین قورمه

منبع: مجله‌ی بانوی سرزمین مهر

کد خبر 186304

برچسب‌ها