همشهری آنلاین: اگر به غذاهای محلی نقاط مختلف علاقه دارید, این غذای محلی سبزواری را هم حتما امتحان کنید ؛این غذا با سبزی خوردن و نان و خوراک بادمجان بسیار لذیذ است.

آشنایی با روش تهیه کمه جوش - غذای محلی سبزوار

مواد لازم برای 6 نفر

ماست چکیده و یا
کمه(نوعی فرآورده لبنی که مانند ماست چکیده چرب و سفت است): یک کیلو

گوجه‌فرنگی: 2 کیلو

تره خرد شده: 4 یا 5 قاشق غذاخوری

نعنا: خرد شده 2 قاشق غذاخوری

پیاز: 2 عدد

پودر گردو 5 یا 6 قاشق غذاخوری

کشک: 3 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: یک یا 2 عدد

کره: 50 گرم

نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه: یک قاشق مرباخوری

فلفل قرمز: به میزان لازم

روغن (حیوانی): به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه

* ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و در کره و روغن طلایی می‌کنیم.

* سپس تره خرد شده و نعنا را اضافه کرده می‌گذاریم تا آبش کشیده شود.

* سپس زردچوبه، نعنا خشک و گردو را ریخته باز تفت می‌دهیم در این موقع ماست(ماست چکیده و یا کمه را با کمی آب شل کنید) و کشک و آب گوجه فرنگی و تخم‌مرغ را با مخلوط کن، مخلوط می‌کنیم و به مواد اضافه کرده و در حال هم زدن می‌گذاریم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد.

* در آخر نمک و فلفل قرمز اضافه کرده و با نعنا خشک و کمی از آب خوراک بادمجان که معمولا با این غذا سرو می‌شود تزیین می‌کنیم و همراه نیمرو و خوراک بادمجان و سبزی خوردن و نان خشک سرو می‌کنیم.

کمه جوش

کد خبر 185914

برچسب‌ها