همشهری آنلاین: پزشکان کانادایی تاکید کردند خوردن یک عدد سیب با پوست در روز در پیشگیری از بالا رفتن فشار خون موثر است.

مصرف سیب با پوست و کنترل فشارخون

به گزارش ایسنا، این پزشکان به تازگی دریافته‌اند که مصرف این میوه با پوست در مقایسه با سایر خوردنی‌ها و آشامیدنی‌های مفید نظیر چای سبز و تمشک آبی که منابع غنی از آنتی‌اکسیدان و فلاوونوئید هستند در کنترل فشار خون بسیار موثرتر است.

به گزارش دیلی اکسپرس، کارشناسان علوم تغذیه در کالج کشاورزی نووا اکسریتا روی پوست سیب و خود این میوه به طور جداگانه مطالعه کرده و به نتایج فوق دست یافته‌اند.

بر اساس این یافته که در مجله «شیمی غذا» منتشر شده، پوست سیب در متوقف ساختن فعالیت آنزیمی موسوم به ACE‌ که عامل شناخته شده موثر در افزایش فشار خون است، 6 برابر موثرتر از سایر مواد خوراکی و حتی سیب پوست کنده است.

پوست سیب غنی از مواد شیمیایی مفید موسوم به فلاوونوئیدها است که تاثیر به سزایی در متوقف ساختن آنزیم ACE و در نتیجه کنترل فشار خون دارند.

 

کد خبر 181824

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار