همشهری آنلاین - شهره فرجی: این شیرینی‌های شکلات‌دار، بدون تخم‌مرغ تهیه می‌شوند و برای همه به خصوص آن‌ها که منع مصرف تخم‌مرغ شده‌اند، مناسب است.

واد لازم برای 36 تا 48 عدد:

کره:‌ یک پیمانه

شکر قهوه‌ای: یک پیمانه

شکر سفید: نصف پیمانه

وانیل: یک و نیم قاشق چای‌خوری

پودر تخم کتان (به جای 2 تخم‌مرغ): 2 قاشق غذاخوری

آرد: 2 پیمانه و چهار قاشق غذاخوری

جوش شیرین: سه چهارم قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر: نصف قاشق جای‌خوری

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

خرده‌های شکلات: یک تا یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

• فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید و ورقه مخصوص شیرینی‌پزی را درون ظرف پخت قرار دهید.

• درون کاسه‌ای یا با دست یا با همزن، کره و هر دو نوع شکر را آنقدر هم بزنید تا کاملا نرم و یک دست شوند.( 5- 3 دقیقه).

• پودر وانیل و تخم‌ کتان را به مخلوط فوق اضافه کرده و کاملا هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و جوش‌شیرین و نمک را نیز به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

• در مرحله آخر، خرده‌های شکلات را به مخلوط اضافه کنید.

شیرینی شکلات‌دار

• از مخلوط به اندازه 2 تا 3 قاشق غذاخوری برای هر شیرینی برداشته و آن‌ها را درون سینی فر با فاصله حدود 6 سانتی‌متر از هم قرار دهید.

• سینی را درون فر به مدت 15- 12 دقیقه یا تا زمانی که رویه شیرینی‌ها صاف و پهن شده و لبه آن‌ها قهوه‌ای رنگ شوند حرارت دهید.

• سینی را از فر خارج کرده و شیرینی‌ها را تا سرد نشده میل کنید.

شیرینی شکلات‌دار

http://www.cookingandme.com

کد خبر 180658

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار