همشهری آنلاین: یک کارشناس تغذیه گفت: وجود اسیدهای آلی موجود در کیوی موجب افزایش جذب آهن و روی در افراد می‌شود.

کیوی و پیشگیری از کم‌خونی

یوسف نقیایی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: این میوه بسته به درجه رسیدگی و پختگی آن میزان انرژی بین 45 تا 68 کیلو کالری در هر 100 گرم دارد بنابراین به همین صورت میزان کربوهیدرات موجود در آن نیز متغییر است به طوری که در کیوی کاملا رسیده میزان کالری به صورت 14 گرم در هر 100 گرم است.

وی ادامه داد: این میوه، آهن بسیار پایینی دارد اما به دلیل وجود اسیدهای آلی به مقدار زیاد در آن موجب افزایش جذب آهن و روی در افراد می‌شود. به طوری که مصرف آن در کودکان، زنان باردار و دختران نوجوان می‌تواند به پیشگیری از کم‌خونی و فقر آهن کمک کند.

وی گفت: کیوی ویتامین C قابل توجهی به میزان 96 میلی‌گرم دارد.

این کارشناس تغذیه افزود: همچنین ویتامین C موجود در آن علاوه بر کمک به جذب آهن و روی می‌تواند به عنوان آنتی‌اکسیدان در پیشگیری از برخی سرطان‌ها موثر باشد.

وی تصریح کرد: رنگ سبز موجود در این میوه که عمدتا لتئین است، اثر بسیار مفیدی در افزایش بینایی دارد و در صورتی که این میوه با پوست مصرف شود می‌تواند موجب افزایش دریافت فیبر غذایی و کاهش بیشتر کلسترول و چربی خون شود.

کد خبر 167141

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار