همشهری آنلاین – شهره فرجی: از پوست مرکبات خلال و شیرین شده برای تزیین همه نوع خوردنی از کیک تا انواع پلوهای مخلوط مانند شیرین پلو استفاده کنید.

 آشنایی با روش تهیه خلال پوست مرکبات شکری شده برای تزیین

برای انجام این کار از روش‌های زیر استفاده کنید:

1- ابتدا میوه را خوب شسته و خشک کنید. سپس با استفاده از یک پوست‌کن، پوست میوه را بکنید.

 آشنایی با روش تهیه خلال پوست مرکبات شکری شده برای تزیین

2- با استفاده از یک چاقوی تیز و نازک غشای سفید رنگ زیر پوست میوه را بریده و بیرون بریزید.

 آشنایی با روش تهیه خلال پوست مرکبات شکری شده برای تزیین

3- پوست‌های بریده شده را به شکل خلال‌های بسیار نازک درآورید.

 آشنایی با روش تهیه خلال پوست مرکبات شکری شده برای تزیین

4- درون قابلمه کوچکی آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط بجوشانید. هر چند وقت یک بار مخلوط را هم بزنید و به مدت 3 دقیقه آن را بجوشانید. برای هر میوه یک تا یک و نیم پیمانه شکر و به همین مقدار آب نیاز داریم.

5- خلال‌ها را درون آب و شکر در حال جوش با دقت بریزید.

 آشنایی با روش تهیه خلال پوست مرکبات شکری شده برای تزیین

6- حرارت را کم کرده و حدود 12- 10 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.

 آشنایی با روش تهیه خلال پوست مرکبات شکری شده برای تزیین

7- خلال‌های شیرین شده را درون یک صافی بریزید تا آب اضافی آن‌ها کاملا خارج شود.

 آشنایی با روش تهیه خلال پوست مرکبات شکری شده برای تزیین

8- درون یک کیسه نچسب، مقداری شکر ریخته و خلال‌ها را در آن بریزید سپس در کیسه را ببندید و کیسه را خوب تکان دهید تا خلال‌ها کاملا به شکرها آغشته شوند. در این مرحله خلال‌ها را از کیسه خارج کرده و روی یک کاغذ روغنی بریزید تا خوب خشک شوند.

 آشنایی با روش تهیه خلال پوست مرکبات شکری شده برای تزیین

9- با سلیقه خود از خلال‌های آماده شده برای تزیین استفاده کنید.

 آشنایی با روش تهیه خلال پوست مرکبات شکری شده برای تزیین

www.howstuffworks.com

کد خبر 151866

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز