همشهری آنلاین: به» هم خانواده سیب و گلابی است و بومی جنوب غرب آسیا در منطقه قفقاز است.

میوه به

* به نوشته «e health»، «به» سرشار از فیبر است و برای کاهش وزن موثر است.

* خاصیت آنتی اکسیدان دارد و به بدن کمک می کند با رادیکال های آزاد مقابله کند و خطر بروز سرطان را نیز کاهش می‌دهد.

* محققان معتقدند «به» خاصیت ضدویروسی دارد.

* برطرف کننده زخم معده است.

* کاهش دهنده کلسترول است.

* پتاسیم موجود در آن، فشارخون بالا را پایین می‌آورد.

* ویتامین c موجود در آن، خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.

* آب ریزش بینی، بیماری ریه و سل را درمان می‌کند.

* عفونت روده‌ای را برطرف می‌کند.

* خوردن نصف به، به صورت ناشتا، حالت تهوع صبحگاهی را برطرف می‌کند.

* دم کرده برگ آن، با اسهال مقابله می‌کند.

* مصرف آب دانه‌های خیسانده این میوه، سرماخوردگی را درمان می‌کند.

www.salamatnews.com

کد خبر 150173

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار