همشهری آنلاین: یک متخصص عفونی گفت: شست‌وشوی صحیح سبزی‌جات و عدم استفاده از سالاد در رستوران‌ها می‌تواند از شیوع بیماری وبا در کشور جلوگیری کند.

شستشوی سبزی‌جات را جدی بگیریم

معصومه عبدالباقی افزود: عوامل خطرساز زمینه‌ساز شیوع بیماری‌های عفونی است، به طوری که بیماری‌های عفونی همچون بیماری‌های اسهالی در تابستان شایع و به عنوان بیماری فصلی مطرح است.

شایع‌ترین بیماری‌های فصل تابستان اسهال، استفراغ، مسمومیت و در برخی موارد ابتلا به بیماری وباست، به طوری که امسال در کشور شاهد مواردی از ابتلا به وبا بوده‌ایم. این در حالی است که با رعایت بهداشت فردی، کنترل سبزی‌جات و عدم استفاده از سالاد و سبزیجات در رستوران‌ها می‌توان از شیوع این بیماری جلوگیری کرد.

هرساله باتوجه به گرم بودن هوا، مسئله بیماری اسهال در جامعه مطرح است، چراکه اسهال و استفراغ بر اثر رشد باکتری ایجاد می‌شود و رعایت بهداشت فردی بهترین راه پیشگیری از بیماری‌های عفونی در فصل تابستان است.

www.salamatnews.com

 

کد خبر 146005

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار