همشهری آنلاین: نتایج یک تحقیق جدید نشان داد کودکان والدین سیگاری بیشتر به عفونت‌های گوش مبتلا می‌شوند و در نتیجه مشکلات شنوایی بیشتری نسبت به سایر همسالان خود دارند.

Earache

کارشناسان می‌گویند کودکانی که مادران آنها سیگاری هستند به دلیل عود کردن عفونت گوش بیشتر نیاز به جراحی پیدا می‌کنند.

more  عفونت گوش میانی (اوتیت مدیا) چیست؟

به گزارش ایسنا، این یافته حاصل بازبینی روی 61 مطالعه است که در گذشته انجام شده‌ است. دکتر میشل ویتزمن با بررسی تاثیر سیگاری بودن والدین روی فرزندان در مرکز پزشکی دانشگاه نیویورک تاکید کرد: اینکه کودکان به دلیل سیگار کشیدن والدین خود چنین درد شدیدی را تحمل می‌کنند، تاسف‌آور و غم‌انگیز است.

در این مقاله بار دیگر تاکید شده است که سیگاری بودن مادر تاثیرات جبران ناپذیری روی سلامت کودک دارد.

اگر کودک در خانواده‌ای با افراد سیگاری زندگی کند 37 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به عفونت و سایر مشکلات گوش میانی قرار دارد و اگر این فرد سیگاری مادر وی باشد خطر فوق تا 62 درصد افزایش می‌یابد. هم‌چنین اگر مادر سیگاری باشد احتمال نیاز به جراحی گوش میانی بر اثر عود کردن بیماری در کودک تا 86 درصد بیشتر می‌شود.

والدین سیگاری هم‌چنین خطر بروز آسم و آلرژی را در کودکان خود تشدید می‌کنند و در مادران باردار سیگاری خطر مرگ ناگهانی جنین بیشتر می‌شود.

عفونت گوش در کودکان شایع است اما می‌تواند در هر گروه سنی دیگر نیز بروز کند. علامت اصلی این بیماری شامل درد گوش و احساس ناخوشایند در این عضو مهم است. درمان اصلی این عفونت استفاده از داروهای مسکن است. معمولا مصرف آنتی بیوتیک نیاز نیست اما در برخی موارد باید طبق تشخیص پزشک تجویز شود. عفونت معمولا ظرف چند روز از بین می‌رود.

به گفته متخصصان اطفال، عفونت گوش میانی هنگامی‌ اتفاق می‌افتد که باکتری‌ها به گوش میانی حمله کنند. گوش میانی شامل پرده صماخ و فضای پشت آن است. به عفونت گوش میانی گاهی اوقات «اوتیت حاد مدیا» نیز گفته می‌شود.

کد خبر 145312
منبع: همشهری آنلاین

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز