شهردار منطقه۲ از اجرای طرح بازآفرینی «حیات تهران» در محله اسلام‌آباد (شهرک نیایش)، باهدف تقویت زیرساخت‌های ورزشی و رفاهی خبر داد و گفت: بسته توسعه‌ای شامل احداث زمین‌های ورزشی مدرن و مراکز خدماتی - رفاهی، باتکیه‌ بر مدل‌های نوین مشارکت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اجرا می‌شود.

مهدی صالحی

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی صالحی، در تشریح آخرین اقدامات مدیریت شهری برای تحول در محله اسلام‌آباد، گفت: اولویت ما در دوره جدید مدیریت شهری، شناسایی نقاط کم‌برخوردار و تزریق سرانه‌هایی است که نه‌تنها نیازهای فوری شهروندان را پوشش می‌دهد، بلکه به‌عنوان محرک توسعه محلی عمل می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به جزئیات زیرساخت‌های جدید ورزشی اظهار کرد: در راستای تقویت نشاط اجتماعی و دسترسی جوانان به ورزش‌های نوین، احداث مجموعهٔ تخصصی زمین‌های «پدل» و «بولدر لند» در شهرک نیایش (اسلام‌آباد) به‌عنوان یکی از بازوهای اصلی این طرح بازآفرینی اجرا و به بهره‌برداری رسید. هدف ما این است که با ایجاد زیرساخت‌هایی مطابق با استانداردها و نیاز روز جوانان، نابرابری در دسترسی به فضاهای ورزشی در محلات هدف را به حداقل برسانیم.

شهردار منطقه ۲ به‌ضرورت تکمیل زنجیره خدمات رفاهی اشاره کرد و گفت: در کنار پروژه‌های ورزشی، بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی ساکنین اسلام‌آباد با ایجاد مراکز خدماتی کلیدی دنبال می‌شود. پروژه احداث «هایپر میوه و پروتئین» و همچنین راه‌اندازی «کافه‌رستوران» در این محله نیز باهدف تقویت سرانه‌های خدماتی و ارتقای کیفیت زیست شهری برنامه‌ریزی شده است.

وی با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی بخش خصوصی ادامه داد: این پروژه‌ها با بهره‌گیری از الگوهای موفق مشارکت عمومی - خصوصی طراحی شده‌اند.

کد خبر 1082447
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha