معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تهران گفت: اتوبوس‌های ۳ کابین وارد ایران شد و قرار است تا بزودی با انتقال تکنولوژی اتوبوس های برقی در تهران تولید شود.

اتوبوس برقی

به گزارش همشهری آنلاین، محسن هرمزی گفت: ساخت ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی ۱۸ متری را بزودی در داخل کشور آغاز می‌کنیم.

وی افزود: شهرداری تهران ۲ سال پیش‌قرارداد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی را با چین منعقد کرد و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس هم وارد تهران و در خطوط اتوبوس‌رانی به کار گرفته شد.

معاون شهردار تهران ادامه داد: در بند قرارداد داشتیم که باید انتقال تکنولوژی صورت گیرد و قرار است ازاین‌پس این اتوبوس‌ها در داخل مونتاژ و تولید شود و چینی‌ها هم برای این کار به ایران آمدند و باطری این اتوبوس‌ها هم تحت لیسانس است.

هرمزی گفت: علاوه بر اتوبوس‌های برقی ۱۸ متری، قرارداد خرید تعدادی اتوبوس سه‌کابین ۲۶ متری نیز منعقد شده و تعدادی از این متروباس‌ها وارد ایران شده‌اند.

کد خبر 1081603
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha