پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۹
۰ نفر

حجت‌الاسلام سید محمد آقامیری، رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر، در نشست معاونان عمرانی مناطق ۵ تا ۹ شهرداری تهران، ضمن بررسی عملکرد شهرداری در دوران بحران‌های اخیر، بر لزوم مدیریت منابع و بازنگری در اولویت‌های اجرایی تأکید کرد.

آقامیری

همشهری آنلاین - حجت الاسلام سید محمد آقامیری با اشاره به تجربه ۴۰ روزه تهران در شرایط جنگی، مدیریت اسکان شهروندان را یکی از نقاط قوت این دوره دانست و تصریح کرد: «در این مدت، مدیریت موفقیت‌آمیز اسکان در هتل‌ها و ارائه خدمات رفاهی به گونه‌ای بود که برخلاف تجربیات پیشین در حوادثی چون زلزله و سیل، شاهد آوارگی شهروندان در فضای باز نبودیم و رضایت ۸۰ تا ۹۰ درصدی مردم از شرایط اسکان، گواه مدیریت مناسب بحران در پایتخت است.

وی همچنین در بخش نظارتی این نشست، بر ضرورت بررسی میدانی پیشرفت پروژه‌ها تأکید کرد و اظهار داشت: «کمیته عمران با تکیه بر آمارهای موجود، در حال بررسی دقیق پیشرفت پروژه‌هاست. لازم است با حضور در مناطق و دریافت گزارش‌های مستقیم از مدیران عمرانی، جمع‌بندی دقیقی صورت گیرد تا برنامه‌ریزی‌های آتی با دیدی بازتر انجام شود.»

رئیس کمیته عمران شورای شهر با اشاره به تغییر اولویت‌ها در دوران جنگ، خاطرنشان کرد که برخی پروژه‌های کلان و خرد متأثر از این شرایط بوده‌اند و اکنون زمان بازنگری در ضرورت و اولویت اجرای آن‌هاست.

آقامیری، با تأکید بر اهمیت حفظ نقدینگی و منابع مالی شهرداری، هشدار داد که در شرایط حساس، نباید صرفاً به دنبال افزایش حجم پروژه‌ها (مانند افزایش میزان آسفالت) بود، بلکه بخشی از منابع باید به عنوان «ذخیره» برای مقابله با بحران‌های احتمالی و ارائه خدمات فوری به شهروندان حفظ شود.

کد خبر 1064081

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha