شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۸
۰ نفر

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران و رئیس کمیته روابط عمومی دومین دوره اهدای «نشان بهشت» (عالی‌ترین نشان شهرداری تهران) از آغاز ارزیابی نامزدهای دریافت این نشان با مشارکت ارزیابان حوزه‌های تخصصی خبر داد.

غلامزاده

به گزارش همشهری آنلاین، حمیدرضا غلام‌زاده گفت: فرآیند ارزیابی در دومین دوره این رویداد با مشارکت ارزیابان حوزه‌های تخصصی شهرداری تهران و بر اساس شاخص‌های تعیین‌شده در دو محور «خدمت» و «شجاعت» برگزار می‌شود.

وی‌ با اشاره به روند شناسایی و انتخاب دریافت‌کنندگان «نشان بهشت» اظهار کرد: پس از معرفی نامزدهای اولیه براساس سهمیه‌های اختصاص‌یافته به حوزه‌های تخصصی در مجموع ۴۷۰ نفر وارد فرآیند ارزیابی شده‌اند که از این تعداد، ۱۰۰ نفر به مرحله ارزیابی نیمه‌نهایی راه خواهند یافت.

غلام‌زاده افزود: پس از پایان این مرحله و انجام ارزیابی‌های لازم رتبه‌بندی نامزدها بر اساس امتیازات کسب‌شده انجام می‌شود و در نهایت ۲۰ نفر دارای بالاترین امتیاز به عنوان راه‌یافتگان به مرحله نهایی معرفی خواهند شد.

رئیس کمیته روابط عمومی دومین دوره اهدای «نشان بهشت» تصریح کرد: این ۲۰ نفر برای بررسی نهایی و تصمیم‌گیری به کمیته «بررسی و انتخاب پیشنهادهای اعطای نشان بهشت» معرفی می‌شوند تا فرآیند انتخاب دریافت‌کنندگان نهایی با دقت، شفافیت و بر مبنای شاخص‌های مصوب در دستورالعمل ابلاغی این عنوان به انجام برسد.

کد خبر 1060504
منبع: خبرگزاری شهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha