مجموع نظرات: ۲
یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۹
۰ نفر

وقتی زن جوان که با همسرش دچار اختلاف شده بود، با او قهر کرد و به خانه پدرش رفت، فکرش را نمی کرد که قهر او و تصمیمش برای جدایی فاجعه هولناکی رقم بخورد. شوهر این زن در اقدامی هولناک، با اسلحه به خانه پدرزنش رفت و پس از کشتن پدرزن، همسر و پسر ۹ ساله‌اش، به زندگی خود پایان داد.

اسلحه - سلاح - کلت

همشهری آنلاین - حوادث: شامگاه جمعه گذشته، صدای شلیک گلوله در یکی از خانه‌های مسکونی حوالی قلعه‌نو، سکوت شب را شکست و به سرعت در منطقه پیچید. در پی گزارش این حادثه به پلیس، تیم‌های تحقیق و امدادی بلافاصله راهی محل شدند. تیم جنایی پس از ورود به محل حادثه با جسد مرد جوانی در مقابل در ورودی مواجه شد، که به نظر می‌رسید با شلیک گلوله به زندگی خود پایان داده است. در کنار جسد، دو اسلحه کمری و شکاری نیز کشف شد که نشان از وقوع جنایتی هولناک داشت اما فاجعه به همین‌جا ختم نمی‌شد. چند متر آن‌طرف‌تر، اجساد پدر همسر مرد تیرانداز، همسرش و پسر ۹ ساله‌اش پیدا شد. همچنین دو پسر دیگر مرد جوان نیز هدف گلوله قرار گرفته و به شدت مجروح شده بودند که بلافاصله برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند.

با انجام تحقیقات میدانی و اظهارات ساکنان، مشخص شد که زن جوان به دلیل اختلافات خانوادگی شدید با همسرش، خانه را ترک کرده و به همراه سه فرزندش به خانه پدرش پناه برده بود. عامل جنایت که قصد بازگرداندن همسر و فرزندانش را داشت، به خانه پدرزن خود رفت اما در آنجا، با اصرار همسرش برای جدایی و درخواست طلاق مواجه شد. این درخواست، موجب شد تا مرد جوان به شدت خشمگین شود. او در اقدامی دیوانه‌وار، با سلاح کمری خود به سمت همسر، پسر ۹ ساله‌اش و پدر همسرش تیراندازی کرد. در این جنایت هولناک، همسر، پسر ۹ ساله و پدر همسرش در دم جان باختند و دو فرزند دیگرش نیز مورد اصابت گلوله قرار گرفته و زخمی شدند. پس از ارتکاب این جنایت فجیع، مرد جوان نیز با همان سلاح، به زندگی خود پایان داد. تحقیقات بیشتر در خصوص جزئیات این پرونده تلخ ادامه دارد.

کد خبر 1059105

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • US ۲۱:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۸
    0 1
    رخنه کردن فرهنگ غرب وحشی و صبح تا شب نشستن پای ماهواره و اینترنت تونسته جامعه را بدتر از غرب وحشی تر بکند