گزارش سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد در هفته جاری آسمان بیشتر مناطق کشور صاف است.  بارش رگبار باران امروز شنبه (۲۷ تیر) و فردا در ساعات عصرگاهی در ارتفاعات البرز پیش‌بینی می‌شود. روند کاهش نسبی دما در اغلب مناطق کشور نیز از روز دوشنبه به بعد آغاز می‌شود. 

تابستان

کارشناس سازمان هواشناسی کشور به همشهری ‌آنلاین گفت : «تا ۵ روز آینده آسمان در بیشتر مناطق کشور آفتابی است. امروز و فردا بارش رگبار پراکنده همراه با رعد و برق وزش باد شدید موقتی در ساعات عصرگاهی در ارتفاعات البرز رخ می‌دهد.»

کاهش کیفیت هوا در ۶ استان

وزش باد شدید طبق روزهای اخیر پدیده غالب شرق کشور است. فریبا گودرزی افزود: «در ۵ روز آینده وزش باد شدید در شمال شرق، شرق، بخش‌هایی از مرکز کشور و دامنه‌های جنوبی البرز مورد انتطار است. در روز دوشنبه برخی مناطق در دامنه‌های جنوبی البرز و جنوب غرب نیز وزش باد شدید موقتی همراه با خیزش گرد و خاک را تجربه می‌کنند.»
امروز وزش باد شدید، در برخی نقاط خیزش گرد و خاک، کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا در خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، سمنان، کرمان و یزد با صدور هشدار هواشناسی سطح زرد همراه است. در این شرایط احتمال مخاطراتی از جمله سقوط اشیاء از ارتفاعات، خسارت به سازه‌های موقت، داربست‌ها، تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها، شکستن شاخه درختان فرسوده، کاهش دید و اختلال در ترددهای جاده‌ای، افزایش غلظت گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی وجود دارد.

هشدار زرد برای خلیج فارس

تا سه‌شنبه دریای خزر و تا ۵ روز آینده شرق خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم است.
افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان با هشدار هواشناسی دریایی سطح زرد همراه است. مخاطرات این پدیده شامل احتمال غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس های پرورش ماهی، اختلال در ترددهای دریایی و تردد قایق های صیادی، شناورهای سبک و نیمه سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تجاری و اختلال در فعالیت های فراساحلی و سکوهای نفتی است و در این شرایط احتیاط در فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی و احتیاط در تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین توصیه می‌شود.

تهران ۴۲ درجه شد

آسمان تهران صاف است و در ساعات بعد از ظهر احتمال افزایش وزش باد شدید موقتی و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. بیشینه دمای تهران ۴۲ درجه است. گودرزی گفت: «بیشینه دمای تهران تا روز دوشنبه حدود ۴۱ و ۴۲ درجه است و بعد از آن کاهش نسبی خواهد داشت.»

کد خبر 1053043

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار کرمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha