مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: شهرداری تهران در حال تجهیز برخی از مجموعه‌های آبی به سامانه‌های اوزون‌زنی است تا ضمن ارتقای کیفیت آب، میزان استفاده از مواد شیمیایی کاهش یابد.

اوجاقی

همشهری آنلاین - حسین اجاقی گفت: شهرداری تهران در حال تجهیز برخی از مجموعه‌های آبی به سامانه‌های اوزون‌زنی است تا ضمن ارتقای کیفیت آب، میزان استفاده از مواد شیمیایی کاهش یابد.

وی افزود: معتقدم با استفاده از دستگاه‌های اوزون‌ساز می‌توان مصرف کلر را تا حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد کاهش داد، اما حذف کامل کلر امکان‌پذیر نیست چرا که کلر برای گندزدایی آب و حفظ سلامت آب حتی مقدار کم ضروری است و باید مورد استفاده قرار بگیرد.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با اشاره به تأمین کلر مورد نیاز مجموعه‌های آبی گفت: بخشی از انبارهای نگهداری کلر شهرداری تهران در جریان حملات اخیر آسیب دید، اما با همکاری شرکت طرف قرارداد روند تأمین کلر مورد نیاز مجموعه‌ها در حال انجام است.

اجاقی همچنین از اجرای طرح‌های بازچرخانی آب در مجموعه‌های آبی خبر داد و اظهار کرد: همزمان با توسعه فناوری اوزون‌زنی، برنامه‌های بازچرخانی آب و بهینه‌سازی مصرف در مجموعه‌های آبی در حال اجراست و با ساماندهی بخش‌هایی مانند دوش‌ها، تلاش می‌کنیم میزان هدررفت آب را به حداقل برسانیم.

وی تأکید کرد: هدف از اجرای این برنامه‌ها، ارتقای کیفیت خدمات، حفظ سلامت شهروندان، کاهش مصرف مواد شیمیایی و استفاده بهینه از منابع آبی است.

وی با تاکید بر اینکه تمامی مجموعه‌های آبی شهرداری فعال است و خدمات ارایه می دهد، افزود: هم اینک مجموعه‌هایی مانند کاظمی، خادم، شکوفه و قدس به دلیل فرسودگی و گذشت حدود ۱۵ تا ۲۰ سال از عمر تأسیسات در حال بازسازی کامل هستند.

وی ادامه داد: تأسیسات این مراکز به شدت فرسوده شده بود و دیگر در شأن شهروندان نبود، بنابراین لازم بود به طور کامل بازسازی شوند و پس از پایان عملیات، دوباره به چرخه خدمت‌رسانی بازگردند.

کد خبر 1050872

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha