رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: تقاطع غیر همسطح خیابان ستارخان- بزرگراه شهید چمران تا پایان تابستان به بهره برداری می رسد.

پل ستارخان

به گزارش همشهری آنلاین، سید محمد آقامیری با اشاره به این که عرشه‌های پایانی این پروژه در حال بارگذاری است، گفت: بر اساس پیشرفت فیزیکی فعلی این پروژه عملیات عمرانی ساخت پل خیابان ستارخان- بزرگراه شهید چمران شمال، اواخر تابستان به پایان رسیده و آماده بهره‌برداری می‌شود.

وی گفت: هدف اصلی از اجرای این پروژه، ایجاد دسترسی مستقیم و تسهیل تردد خودروها از خیابان ستارخان به سمت بزرگراه شهید چمران شمال است.

این تقاطع به عنوان یکی از پروژه‌های مهم ترافیکی پایتخت شناخته می‌شود که بر اساس برآوردهای صورت گرفته، انتظار می‌رود تأثیر محسوسی در کاهش بار ترافیکی تقاطع ستارخان و چمران داشته باشد.

کد خبر 1050527
منبع: خبرگزاری شهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha