مرحوم محمدرضا شجریان در کنار تمامی هنرنمایی های خود در عرصه موسیقی سنتی، ذائقه ای مدرن و متفاوت نیز داشت که شاید برای بسیاری از دوستدارانش شگفت انگیز باشد. این اسطوره موسیقی ایران، شیفته طعم خاص و ظرافت سوشی بود و این غذای ژاپنی را به عنوان یکی از انتخاب های محبوب در رژیم غذایی خود برگزیده بود.

سوشی

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: سوشی ترکیبی هنرمندانه از برنج طعم‌دار و مواد تازه است که با تکنیکی دقیق، در قالبی زیبا و چشم‌نواز پیچیده می‌شود. برای دستیابی به بهترین نتیجه در منزل، کافی است کیفیت مواد اولیه را اولویت قرار داده و در هنگام رول کردن، فشار یکنواخت و ملایمی به حصیر وارد کنید.

عکس زیر را همسر مرحوم استاد محمدرضا شجریان در زمان حیات وی منتشر کرد و نوشت: غذای مورد علاقه عزیزم.

علاقه باورنکردنی استاد محمدرضا شجریان به غذای محبوب ژاپنی ها + عکس

در ادامه برای آموزش این غذای محبوب ژاپنی با ما همراه باشید:

بیشتر بخوانید:

خواهر رضا عطاران: برادرم عاشق این غذاست و وقتی به دیدن ما می‌آید برایش درست می‌کنم

مواد اولیه

برنج ژاپنی: ۲ لیوان
آب: ۲.۵ لیوان
شکر: ۱ قاشق چای خوری
سرکه سیب: نصف فنجون
سرکه برنج: نصف فنجون
جلبک یا سوشی نوری: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
برنج: به مقدار لازم
خیار: به مقدار لازم
کرفس: به مقدار لازم
فلفل دلمه: به مقدار لازم
آووکادو: به مقدار لازم
پیازچه: به مقدار لازم
فیله سالمون: به مقدار لازم
کنجد: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا برنج ژاپنی را چندین بار با آب بشویید تا آب آن کاملا شفاف شود.

سپس با دو و نیم لیوان آب آن را کته کنید تا نرم و چسبناک شود.

میزان آبی که برای پختن برنج استفاده می‌شه باید با مقدار برنج برابر باشه.

در یک ظرف کوچک سرکه برنج، سرکه سیب، شکر و مقدار کمی نمک را ترکیب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

سپس این سس را به برنج پخته و داغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا برنج طعم‌دار شود.

یک ورق جلبک نوری را روی حصیر مخصوص سوشی پهن کنید و لایه نازکی از برنج را به صورت یکنواخت روی سطح جلبک پخش کنید. خیار، کرفس، فلفل دلمه، آووکادو و فیله سالمون را به صورت نوارهای بلند و باریک برش بزنید.

مواد برش خورده را در ابتدای لایه برنج بچینید و با استفاده از حصیر، سوشی را به صورت رول محکم بپیچید و در نهایت با یک چاقوی تیز برش های یک اندازه ایجاد کرده و روی آن ها را با کنجد و پیازچه خرد شده تزیین کنید.

کد خبر 1043978

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha