مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران از تمدید جشن نور تهران تا پیش از آغاز ماه محرم خبر داد. این رویداد از ۵ خرداد ماه هر شب در بلوار کشاورز برپاست.

رویداد فرهنگی هنری «جشن نور تهران»

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی مذهبی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با اشاره به برگزاری جشن نور تهران در بلوار کشاورز دراین باره به همشهری گفت: این رویداد در شب‌های باقی مانده تا آغاز ماه محرم ادامه خواهد داشت.

سازمان زیباسازی شهر تهران با مشارکت شهرداری منطقه ۶ رویداد جشن نور را در فاصله عید قربان تاقبل از آغاز ماه محرم در بلوار کشاورز برگزار کرده است.

منطقه ۶ که به‌دلیل تعدد مراکز فرهنگی، هنری و آموزشی به‌عنوان قلب فرهنگی پایتخت شناخته می‌شود، با برگزاری رویداد جشن نور تهران حال‌وهوای متفاوتی پیدا کرده است.

عکس یادگاری کنار ۲۰۴ سازه نورانی

در مسیر برگزاری رویداد ۲۰۴سازه حجمی روشن از حیواناتی مانند پروانه، زنبور، اسب، گربه، شاپرک و... فضای پرشوری برای گشت‌وگذار و عکاسی خانواده‌ها ایجاد کرده است. لاله‌های زرد، قرمز و آبی میان چمن‌های بلوار جا خوش کرده‌اند و کفپوش‌های نورانی با قابلیت تغییر رنگ با هر قدم، کودکان را به گذراندن ساعتی شاد و پرهیجان دعوت می‌کنند.

کد خبر 1041615
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha