تهیه انواع سالاد با استفاده از پاستاهای فرمی یکی از بهترین پیشنهادهای آشپزی برای داشتن یک پیش‌غذا یا عصرانه دلچسب است. با ما همراه باشید و با دستور پخت سالاد ماکارونی آشنا شوید.

سالاد ماکارونی - آشپزی - غذا

به گزارش همشهری آنلاین، سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مغزی است که دارای طعمی بسیار لذیذ است. اگر می خواهید سالادی بسیار خوشمزه برای عزیزانتان آماده کنید توصیه می کنیم که حتما از سالاد ماکارونی استفاده کنید.

مواد لازم سالاد ماکارونی

ماکارونی پیچ ۴۵۰ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
هویج ۲ عدد
کلم بروکلی یک دسته کوچک
نخودفرنگی تازه نصف فنجان
فلفل قرمز یا زرد دلمه‌ای یک عدد
کرفس دو ساقه
پیازچه ۴ عدد
گوجه‌فرنگی بزرگ یک عدد
زیتون بدون هسته سه چهارم فنجان یا ۷۵ گرم
پنیر چدار یا موزارلا و یا ترکیبی از هر دو یک فنجان
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم.

طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی | این غذای ساده ایتالیایی‌ها را هم امتحان کنید

مواد لازم برای سس سالاد

    ۳ قاشق غذاخوری سرکه
    ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    یک قاشق غذاخوری سس خردل
    یک قاشق غذاخوری کنجد
    ۲ قاشق چای‌خوری ترکیبی از سبزیجات معطر تازه خرد شده مثل جعفری، ریحان، نعنا و کمی پودر آویشن.

طرز تهیه سالاد ماکارونی | نکات طلایی برای درست کردن این عصرانه خوشمزه

طرز تهیه سالاد ماکارونی

► مرحله اول

ماکارونی را در مخلوط آب و نمک در حال جوش ریخته و بگذارید تا خوب پخته و نرم شود. برای این منظور معمولاً حدود نیم ساعت زمان لازم است ولی به طور کلی به دستورالعمل روی جعبه مراجعه کنید. پس از آبکشی، ماکارونی را در زیر آب خنک گرفته تا مرحله پختن متوقف شود. سپس آن را به کاسه‌ای بزرگ منتقل کرده و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آن اضافه کرده و طوری به هم بزنید که ماکارونی به روغن آغشته شود.

► مرحله دوم

در قابلمه کوچک دیگری هویج، کلم بروکلی و نخودفرنگی را در آب بپزید. سپس آنها را درون آبکشی ریخته و بر روی این مخلوط سبزیجات نیز آب سرد بریزید.

► مرحله سوم

کلم بروکلی و هویج‌ها را خرد کرده و به همراه نخودفرنگی و زیتون‌های بدون هسته به ماکارونی اضافه کنید. گوجه فرنگی، فلفل، کرفس و پیازچه را نیز به صورت نگینی خرد کرده و به بقیه مواد بیفزایید.

► مرحله آخر

در ظرف دیگری مواد سس را با هم مخلوط کرده و سپس سس حاصله را بر روی مواد سالاد بریزید. سالاد را به صورت کامل به این سس آغشته کرده و برای اطمینان از مزه آن کمی از آن را چشیده و با توجه به ذائقه خود در صورت نیاز، نمک، فلفل، روغن زیتون و یا سرکه اضافه کنید. در پایان پنیر رنده شده را بر روی سالاد ریخته و مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سالاد کاملاً سرد شده و سپس میل کنید.

طرز تهیه سالاد ماکارونی | نکات طلایی برای درست کردن این عصرانه خوشمزه

 نکات طلایی و مهم برای طرز تهیه سالاد ماکارونی

  • اگر سالاد ماکارونی را بلافاصله نمی‌خواهید میل کنید، بهتر است سس به آن اضافه نکنید و موقع سِرو به آن سس بزنید.
  • سالاد ماکارونی، غذایی سبک اما چرب و کربوهیدراتی است که باید به اعتدال در رژیم غذایی استفاده شود.
  • می‌توانید در این ترکیب از سیب زمینی و تخم مرغ آبپز نیز استفاده کنید.
  • اگر بلافاصله قصد خوردن سالاد ماکارونی را ندارید و می‌خواهید در یخچال باقی بماند، به آن سس اضافه نکنید. یک الی دو ساعت قبل از مصرف سس را اضافه کنید تا سالاد تازگی و طراوت خود را داشته باشد.
  • در سالاد ماکارونی از تخم مرغ پخته به جای سیب‌زمینی می‌توانید استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد ماکارونی را به ساده‌ترین شکل ممکن برایتان آموزش دادیم. این سالاد سرد و خوشمزه یکی از غذاهای اصلی و کامل است که می‌توان از آن برای کودکانی که کمتر میل به غذا دارند به بهترین شکل بهره گرفت. حتی یکی از گزینه‌های عالی برای مهمانی‌ها است که به راحتی می‌توان آنرا تهیه کرد.

منابع: پیک سلامت، quickfit

کد خبر 104150

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز