شهردار تهران درباره سیاست ارزان‌سازی پایتخت گفت: این امر مهم را از ماه‌ها قبل آغاز کرده‌ایم. قرارگاهی تخصصی برای این منظور تشکیل شده و با دولت نیز به تفاهم رسیده‌ایم که مدیریت شهری، موضوع معیشت، حمل‌ونقل و خدمات عمومی مردم تهران را ارزان و باثبات سازد.

دکتر زاکانی. جدید. کتاب. مترو.

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زکانی با اشاره به رویکرد شهرداری در قبال تجمعات مردمی اظهار داشت: در بخش تجمعات، میدان‌داری بر عهده خود مردم است و مدیریت شهری صرفاً به ارائه خدمات می‌پردازد. وظیفه ما تأمین نظافت محل برگزاری تجمعات و ایجاد تسهیلات حمل‌ونقلی برای شهروندان است. هنگامی که مردم در صحنه حضور دارند، ما نیز موظفیم در خدمت آنان بوده و کمک‌کارشان باشیم.

شهردار تهران درباره تشریح سیاست ارزان‌سازی پایتخت و ایجاد ثبات در بازار کالاهای اساسی گفت: این امر مهم را از ماه‌ها قبل آغاز کرده‌ایم. قرارگاهی تخصصی برای این منظور تشکیل شده و با دولت نیز به تفاهم رسیده‌ایم که مدیریت شهری، موضوع معیشت، حمل‌ونقل و خدمات عمومی مردم تهران را ارزان و باثبات سازد.

وی با اشاره به تمهیدات اندیشیده‌شده در حوزه کالاهای اساسی تصریح کرد: در حال حاضر، انبارهای تهران تا سه ماه آینده مملو از کالاهای اساسی است. بزرگترین شبکه توزیع پایتخت، یعنی ۳۱۵ میدان میوه و تره‌بار، بنا بر بررسی دانشگاه تربیت مدرس، بالغ بر ۵۵ درصد از خرید مردم را پوشش می‌دهد و قیمت اقلام در این مراکز بین ۳۰ تا ۷۰ درصد زیر نرخ بازار است.

زاکانی با تأکید بر نقش تنظیم‌گری شهرداری در بازار خاطرنشان کرد: ما از طریق خرید قراردادی، حذف واسطه‌ها و ایجاد اطمینان خاطر برای کشاورز، در تلاطمات بازار که عده‌ای به دنبال سودجویی هستند، به لنگرگاه ثبات تبدیل شده‌ایم. اثر این سیاست به سرعت در بازار معیشت مردم نمایان خواهد شد؛ چرا که نمی‌توان سرنوشت مردم را به دست سودجویان سپرد.

شهردار تهران با تشریح سازوکار کنترل قیمت‌ها افزود: با بهره‌گیری از روش سلف‌خری برای آینده، قیمت‌ها را تثبیت کرده و حتی بین ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهیم. به عنوان نمونه، فروشگاه شهروند که پیش‌تر ۱۳ درصد سود بازرگانی از کالاها دریافت می‌کرد، اکنون مکلف شده این رقم را به ۶.۵ درصد کاهش دهد.

زاکانی با بیان اینکه موفقیت این الگو در تهران می‌تواند به سایر شهرهای کشور نیز تعمیم یابد، تصریح کرد: چنانچه این مدل در پایتخت نهادینه شود، به راحتی قابل تسری به دیگر نقاط کشور خواهد بود و شاهد ارزان‌سازی در مقیاس ملی خواهیم بود.

کد خبر 1038206
منبع: صدا و سیما

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردار

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha