معاون فنی و اجرایی شرکت شهربان و حریم بان شهرداری تهران از ساماندهی دستفروشان میادین و معابر پررفت و آمد شهر خبر داد.

فعالیت بازار تجریش در آرامش

همشهری آنلاین: احمد معظمی گودرزی، با اشاره به اجرای طرح ساماندهی و پاکسازی معابر سطح شهر گفت: پاکسازی کامل محور میدان تجریش تا میدان قدس و ساماندهی دستفروشان این محدوده انجام شده و پس از تثبیت این طرح، ساماندهی گل‌فروش‌های بهشت زهرا (س) و بازار ۱۵ خرداد در دستور کار قرار می‌گیرد.

او ادامه داد: اجرای این طرح یکی از مطالبات قدیمی شهروندان منطقه یک و همچنین تولیت آستان مقدس امامزاده صالح(ع) بود که طی ۱۰ روز گذشته، با هماهنگی شهرداری منطقه یک، پلیس و سایر دستگاه‌های ذیربط آغاز شد و خوشبختانه این محور به طور کامل پاکسازی شد.

معاون فنی و اجرایی شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران افزود: با همکاری مناطق طرح پاکسازی محور تجریش انجام شد و خوشبختانه امروز این محور به وضعیت مطلوبی رسیده است.

وی با اشاره به ساماندهی دستفروشان در محدوده تجریش گفت: با هماهنگی شهرداری منطقه یک، فضای مناسبی در محدوده پایانه تاکسیرانی ضلع شمالی میدان تجریش برای استقرار دستفروشان آماده‌سازی شد و عملیات شست‌وشو، رنگ‌آمیزی، نورپردازی و ساماندهی محیط نیز در این محدوده انجام گرفت.

معظمی گودرزی تأکید کرد: پس از تثبیت ساماندهی محور تجریش، پاکسازی و ساماندهی گل‌فروش‌های بهشت زهرا(س) و همچنین بازار ۱۵ خرداد در اولویت بعدی اقدامات شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران قرار دارد.

او با اشاره به ضرورت همراهی شهروندان در اجرای طرح‌های ساماندهی شهری گفت: خوشبختانه مجموعه اقدامات انجام‌شده با همراهی دستگاه‌های مختلف به نتیجه مطلوب رسیده، اما در حوزه فرهنگ‌سازی و ساماندهی بساط‌گستری نیازمند همکاری بیشتر مردم هستیم. از شهروندان تقاضا می کنم که در حفظ نظم معابر و ساماندهی فضاهای شهری به مدیریت شهری کمک کنند.

کد خبر 1037697
منبع: خبرگزاری شهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha