دومین پیام صوتی رئیس مجلس به مردم ایران منتشر شد. او در این پیام ۵ درخواست از مردم در دوره جدید جنگ دارد.

قالیباف

به گزارش همشهری‌آنلاین، سر فصل های پیام قالیباف به شرح زیر است:

نخست اینکه همه ما باید بدانیم درگیر یکی از بزرگ ترین جنگ‌های معاصر ایران شده‌ایم. پیروزی نهایی در این جنگ، ایران را به یک بازیگر مؤثر در نظام بین المللی تبدیل می کند و همین مسأله مقدمه پیشرفت مادی و معنوی کشور می شود. طبیعی است که رسیدن به چنین دستاورد بزرگی با سختی هایی همراه است.

مؤثرترین کمکی که همه می توانند به کشورشان بکنند و موشکی که مردم می توانند به قلب دشمن شلیک کنند یک کلمه است و آن «صرفه جویی» است. خواهش می‌کنم هم خودتان صرفه جویی کنید و هم بقیه را با جدیت به صرفه جویی توصیه کنید.

خواهش دوم من این است که مردم مانند زمان کرونا، پویش «ایران همدل» را با مواسات راه بیندازند. در حال حاضر به شدت نیاز به مواسات داریم؛ آنچه مهم است فعالیت مردمی در حوزه مواسات است؛ به ویژه کسانی در پویش «جانفدا» اعلام آمادگی کردند که می توانند با سازماندهی دقیق تری در این عرصه حضور فعال داشته باشند.

سوم: بسیج باید واسطه میان مردم و مسئولان دولتی و خیرین شود. دولت و نهادهای حاکمیتی هم از ظرفیت بسیج به ویژه در محلات استفاده ویژه کنند و مطمئن باشند کاری که بسیج می‌کند هیچ دستگاهی نمی‌تواند انجام دهد.

خواهش چهارم من از کارشناسان و نخبگان است؛ حجم زیادی از پیشنهادات کارشناسی به دستم رسیده که بسیاری از آن‌ها مفید و خوب است.خواهش می کنم نخبگان منتظر نباشند که کسی به آنها مراجعه کند. لطفا راه حل ها و پیشنهادات خود را در اختیار مسئولان قرار دهید.

خواهش پنجم از ایرانیان خارج از کشور است. شما که امروز از هزاران کیلومتر دورتر نگران وطن عزیز خود هستید اما ظرفیت‌های اقتصادی، کارشناسی و ارتباط مؤثر و بزرگی دارید. ایران امروز به تک تک شما نیاز دارد. شما ایرانیان خارج از کشور با ظرفیت های عظیمی که دارید می توانید یکی از بزرگ ترین ارکان شکست دادن دشمن ایران باشید.

کد خبر 1034751

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 14
  • IR ۲۱:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۶
    1 6
    آقای قالیباف نگاهی به نقشه بیاندازید کشورهای عربی اولین قربانیان اسراییل بزرگند بگذارید هزینه ها را زین پس خودشان بدهند ایران دین خود را ادا کرده و هزینه کافی داده است مضحکه آن است که آنها علیه ایران هم با آنها همکاری می کنند رهایشان کنید لیاقت ندارند