همشهری آنلاین - حوادث: در سکوت شب، پارکی در غرب تهران شاهد صحنهای دلخراش بود. رهگذرانی که در دل تاریکی قدم میزدند، ناگهان با مردی غرق در خون و نفسهای بریده مواجه شدند. فریاد کمکخواهی در هوا پیچید و اورژانس با شتاب خود را به صحنه رساند. مرد جوان به نام بهنام، با مرگ دست و پنجه نرم میکرد و در بیمارستان، پزشکان برای نجات جانش تلاش میکردند.
آدمربایی
پس از چند روز تقلا، بهنام چشمانش را گشود و رازی هولناک را برملا کرد؛ راز آدمربایی که او را تا مرز مرگ کشاند. او در حالی که هنوز ضربات مهلک را در تن خود حس میکرد، داستان را اینگونه روایت کرد: در مسیر رفتن به محل کار، سرعتم را کم کردم که ناگهان مردی قویهیکل جلوی ماشینم پرید. پیش از آنکه بفهمم چه شده، سوار ماشینم شد و با تهدید، مرا به حرکت واداشت. هرچه پرسیدم، فقط میگفت حرکت کن و شروع به کتک زدن کرد. مرا به پارک کشاند، بیرون انداخت و آنقدر کتک زد که دیگر چیزی نفهمیدم. او وقتی من بیهوش شدم، ماشینم را دزدید و گریخت.
تحقیقات پلیسی؛ از سرقت تا انتقام
با شکایت بهنام، تحقیقات آغاز شد. پلیس ابتدا گمان برد انگیزه سارق، سرقت خودرو بوده است، اما شدت ضربات و باقی ماندن کیف پول و تلفن همراه بهنام، فرضیه انتقام را قوت بخشید. بهنام مدعی بود هیچ دشمنی ندارد و آدم ربای خشن، را تا آن روز ندیده بود.
خودروی سرقتی
چند روز بعد، خودروی پژوی بهنام در گشتزنی پلیس شناسایی شد. راننده با نادیده گرفتن دستور ایست، پا به فرار گذاشت و در نهایت پس از برخورد با چند خودروی دیگر، بازداشت شد. او کسی نبود جز سروش، مردآشنایی که با انگیزه انتقام، بهنام را تا مرز مرگ کشانده بود.
مجازات
سروش که تصور میکرد بهنام را کشته است، پرده از انگیزهاش برداشت: برادرم، ساسان، زندگی خوبی داشت تا اینکه همسرش، مینو، گفت قصد جدایی دارد. تحقیقات من نشان داد مینو پنهانی با بهنام (گروگان) رابطه داشته است. این خیانت، زندگی برادرم را نابود کرد و من قسم خوردم انتقام بگیرم. روز حادثه، او را زیر نظر گرفتم و با تهدید سوار ماشینش شدم. قصد کشتن او را داشتم؛ مجازات خیانت، مرگ است. آن روز فکر کردم بهنام جان باخته است. میخواستم خودرو را هم آتش بزنم تا ردی باقی نماند اما دستگیر شدم و نقشه ام ناتمام ماند.
روی دیگر سکه
بهنام اما ادعا کرد از متاهل بودن مینو بیاطلاع بوده و او را در فضای مجازی دیده و تصور میکرده مجرد است.
اکنون سروش، به اتهام آدمربایی، سرقت خودرو، اقدام به قتل و ضرب و جرح در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی تهران است و تحقیقات برای روشن شدن ابعاد دیگر این پرونده ادامه دارد.
نظر شما