مجموع نظرات: ۱
سه‌شنبه ۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۷
۱ نفر

معبر منتهی به میدان نماز پس از اصابت پرتابه ها به فرهنگسرای ولا با تلاش نیروهای شهرداری منطقه ۲۰ در کمترین زمان به روی شهروندان باز شد تا روند تردد شهروندان آسان و روان باشد.

منطقه 20. فرهنگسرا

همشهری انلاین - روز گذشته با اصابت ۳ پرتابه دشمن آمریکایی به فرهنگسرای ولا، بخش زیادی از این مجموعه به همراه نماد دروازه ری در منطقه ۲۰ تخریب شد. به گفته رضا شنگی، شهردا منطقه ۲۰ این فرهنگسرا، تنها مجموعه فرهنگی و تفریحی شهروندان و به ویژه بانوان جنوب تهران بود که ساعت های زیادی را در آن سپری می کردند اما توسط دشمن آمریکایی- صهیونیستی تخریب شد. همچنین منازل اطراف فرهنگسرا در اثر موج انفجار آسیب دیدند.

تلاش شبانه روزی برای بازگشایی معبری در جنوب تهران

بازگشایی معبر در کمتر از یک روز

بر اساس آمار ها بمباران فرهنگسرای ولا در شهرری با ۴ شهید و ۶ مجروح بر جایی گذاشت و یک تاکسی زیر آوار ماند. همچنین بخش زیادی از معبر منتهی به میدان نماز آسیب دید تا جایی که مسیر برای تردد خودروها بسته شد. اما با تلاش شبانه روزی نیروهای شهرداری منطقه و انجام آواربرداری،شستشو و پاکسازی از صبح امروز معبر به روی شهروندان باز شد تا نشان داده شود که زندگی جریان دارد.

تلاش شبانه روزی برای بازگشایی معبری در جنوب تهران

همدلی گروه های جهادی

همچنین با کمک و همدلی گروه های جهادی مردمی منازل آسیب دیده در اثر حمله دشمن به فرهنگسرای ولا پاکسازی شد.

کد خبر 1025797

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha