سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
۰ نفر

مدیر روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران به منظور پاسخ به دغدغه شهروندان و ارتقای کیفیت سفردرون شهری، اقدامات این شرکت برای تأمین اتوبوس را تشریح کردو گفت:در ادامه نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تهران با تزریق اتوبوس‌های جدید دوکابین به خطوط تندرو پس از ۱۵ سال،برنامه توسعه و نوسازی ناوگان شتاب می‌گیرد.

اتوبوس

به گزارش همشهری آنلاین، میثاق اختر، مدیر روابط عمومی این شرکت با اشاره به برنامه‌های تحولی این شرکت در نوسازی ناوگان، اقدامات و دستاوردهای اخیر را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه نوسازی ناوگان در دوره ششم مدیریت شهری با نگاه ویژه‌ای دنبال می‌شود، اعلام کرد: در حوزه داخلی، قرارداد ۳۵۸۷ دستگاه اتوبوس دیزل منعقد شده که از این تعداد تاکنون ۱۱۷۳ دستگاه تحویل و عمدتاً در سطح شهر فعال شده‌اند. در حوزه واردات و برقی‌سازی، قرارداد ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی امضا شده است. هم اکنون ۳۹۰ دستگاه از این اتوبوس‌ها در خطوط شهر تردد می‌کنند و تا پایان سال جاری با اضافه شدن ۱۱۰ دستگاه دیگر، جمع ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی در خدمت شهروندان خواهد بود.

اختر از دو خبر خوش دیگر نیز در آینده نزدیک خبر داد: تزریق اتوبوس‌های دوکابین: پس از ۱۵ سال، از هفته جاری ۱۵ دستگاه اتوبوس دوکابین جدید در خطوط پرتردد تندرو ۱۰ در مسیر(پایانه آزادگان-دانشگاه علوم و تحقیقات و خط تندرو ۴ در مسیر ترمینال جنوب- بزرگراه چمران) به بهره‌برداری می‌رسند و به زودی ۲۰ دستگاه دیگر نیز اضافه خواهند شد. همچنین ورود اتوبوس‌های سه کابین: قرارداد ۲۵ دستگاه اتوبوس ۲۶ متری منعقد و تولید آن آغاز شده است. انتظار می‌رود نخستین دستگاه‌ها تا پایان سال جاری وارد ناوگان پایتخت شوند.

مدیر روابط عمومی شرکت واحد، برقی‌سازی را راهکار اصلی مدیریت شهری برای کاهش ترافیک و آلودگی هوا عنوان کرد و گفت: روند برقی‌سازی با جدیت دنبال می‌شود. علاوه بر تحقق قرارداد ۲۵۰۰ دستگاه برقی وارداتی، در بخش تولید داخل نیز قرارداد ۱۰۴ دستگاه اتوبوس برقی منعقد شده که ۵ دستگاه تحویل و فعال شده‌اند.

وی با اشاره به چشم‌انداز سال آینده، افزود: پس از تحویل ۵۰۰ دستگاه برقی در سال جاری، ۲۰۰۰ دستگاه دیگر از قرارداد خارجی در سال آینده وارد کشور و در تهران فعال خواهند شد. همچنین ورود اتوبوس‌های سه‌کابین و ادامه تحویل اتوبوس‌های برقی تولید داخل، به بهبود مستمر کیفیت سفرهای عمومی در پایتخت کمک شایانی خواهد کرد.


کد خبر 1012972
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردار

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha