بارش برف طی هفته‌ای که پشت سر گذاشته‌ایم باعث شده تا عده‌ای از شهروندان برای برف‌بازی به نقاط مرتفع تهران از جمله دربند، درکه، توچال و کلکچال مراجعه کنند. اما عده‌ای از آنها با مشکلات جدی روبه‌رو شده‌اند.

توچال ثروتي كه ناديده گرفته شده است

به گزارش همشهری آنلاین، اگرچه نیروهای امدادی، نیروهای پلیس و شهردار کوهستان آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی به افرادی که به دامنه‌های کوه‌های شمال تهران می‌آیند را دارند اما گاهی برخی‌ها بدون توجه به هشدارها و توصیه‌ها با دردسرهای جدی روبه‌رو می‌شوند؛ تا حدی که جان خود یا فرزندشان به خطر می‌افتد.

در همین ارتباط مدیرعامل مجموعه تفریحی- ورزشی توچال تهران از شهروندان درخواست کرد تا ابتدا توصیه‌های هواشناسی را جدی بگیرند و اگر امکان مراجعه به دامنه کوه‌های تهران وجود داشت، حتما تجهیزات کامل زمستانی به همراه داشته باشند. روح‌الله امداد با بیان اینکه شدت گرفتن بارش های چند روزه اخیر در ارتفاعات تهران باعث شده تا آمارگردشگران و ورزشکارانی که برای تفریح و سرگرمی و ورزش و استفاده از زیبایی های یک روز برفی به دل طبیعت توچال زده اند، به نحو چشمگیری افزایش پیدا کند، افزود: بنابراین از میهمانان و بخصوص ورزشکاران اسکی بازان درخواست می کنیم تا با توجه به افزایش مراجعه کنندگان، برای حفظ سلامت و امنیت خود ضمن همراه داشتن تجهیزات زمستانی لازم، به توصیه های همکاران ما توجه داشته و نکات ایمنی را رعایت کنند.

او در عین حال اعلام کرد: دومین مدرسه اسکی ، خریداری نزدیک به 500 ست کامل لوازم اسکی، اعم از لباس، بوت و چوب اسکی آلپاین و اسنوبرد، راه‌اندازی شد و در اختیار ورزشکاران قرار گرفته است تا بتوانند بدون هیچ گونه محدودیتی از پیست اسکی توچال و ورزش شاد و مفرح اسکی لذت ببرند.

گفتنی است اداره کل هواشناسی استان تهران طی اطلاعیه هشدار سطح زرد برای فعالیت سامانه بارشی امروز صادر کرده است.

کد خبر 1012002

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار جامعه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha