فخرالدین اکبری و برادرش محمد در حجره‌ای کوچک و قدیمی در منطقه مولوی چند دهه است که شغلی قدیمی را در تهران زنده نگه‌داشته‌اند.

به گزارش همشهری آنلاین، فخرالدین ۳۴ و برادرش ۳۰ سال است که به این حرفه مشغول هستند. محمد آقا با وجود ۱۲ساعت کار در روز معتقد است شغلش مشقتی ندارد. گیاه جارو از میانه به تهران آورده می‌شود و پس از طی مراحل سیم دوزی، قالب گیری، نایلون دوزی، دانه گیری و تبر زنی آماده فروش می‌شود. دانه‌های گرفته شده هم به عنوان خوراک طیور فروخته می‌شود. جارو سازی یکی از مشاغل قدیمی و رو به افول است و تعداد افراد انگشت شماری در تهران به این حرفه می‌پردازند.

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha