ادویه
-
کاربرد انواع زیره و خواص زیره سبز | کدام نوع زیره برای نفخ مفید است؟ | با این روش نفخ معده را از بین ببرید
کاربرد زیره در رفع نفخ معده و روده بسیار مشهور است اما کدام رنگ زیره را به چه روشی مصرف کنیم که عارضهای نداشته باشد؟
-
این ادویه کلسترول را کاهش میدهد و حافظه را تقویت میکند
طرفداران زیره سبز احتمالاً از دانستن این موضوع که این چاشنی گیاهی فواید غیرمنتظره زیادی برای سلامتی دارد، هیجانزده خواهند شد.
-
طرز تهیه و ترکیب ادویه قیمه نذری | راز خوشمزه و خوشعطر شدن قیمه نذری را بدانید
قیمه نذری از آن دسته غذاهایی است که طعمش تا مدتها زیر دندانتان خواهد ماند؛ راز این عطر و طعم خوب ادویه مخصوص قیمه است که ما طرز تهیه آن را برایتان آماده کردهایم.
-
زردچوبه گیاهی باستانی و معجزهآسا | چگونه یک چای زردچوبه خوشمزه درست کنیم؟
خواص شگفتانگیز زردچوبه این گیاه را از دسته ادویهها به گیاهان دارویی ارتقا داده است؛ در این گزارش شما را با خواص و ترفندی برای تهیه دمنوش زردچوبه خوشمزه آشنا میکنیم.
-
خواص بینظیر زردچوبه که معجزه میکند
محققان در یک مقاله به خواص بینظیر زردچوبه پرداختهاند.
-
فواید و خواص عجیب سماق برای زنان، ورزشکاران و حتی سرماخوردگی | راههایی برای مصرف سماق
سماق ادویهای خوش رنگ و طعم است که اغلب در سفره هفت سین و شاید در کنار کباب مصرف شود اما استفاده روزمره از این گیاه مفید مزایای فوقالعادهای به همراه دارد.
-
عیدی ویژه به خوشخوراکها با یک سالاد خوشمزه
سالاد حبوبات یکی از انواع سالادهای سرد و لذیذ است که به دلیل داشتن حبوبات در ترکیباتش سرشار از پروتئین و مواد مغذی مفید برای بدن است.
-
۷ ماده غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن | خوراکیهایی برای مبارزه با عفونتهای فصلی
هنگامی که یک رژیم غذایی متعادل با غذاهایی از همه گروههای موجود در بشقاب خود دارید، مهمات مناسبی برای مبارزه با باکتریها و ویروسها به دست میآورید.
-
طرز تهیه ترشی زرشک خشک و تازه | با این ترفند مزه ترشی را تغییر دهید
ترشی زرشک را میتوانید با زرشک خشک و زرشک تازه تهیه کنید؛ اگر میخواهید تیزی ترشی زرشک کمتر شود از ترکیب آب زرشک و سرکه برای تهیه این ترشی مفید و خوشمزه استفاده کنید.
-
چند ترفند ساده برای خوشمزه شدن کوکو سبزی
کوکو سبزی یک غذای تقریبا کامل و پرطرفدار است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد. اگر میخواهید طعم کوکو سبزیتان به یاد ماندنی شود باید نکاتی را رعایت کنید.
-
خواص شگفتانگیز سماق برای بدن را بشناسید
سماق دارای فواید زیادی است و میتواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود.
-
این ۱۰ خوراکی خوشمزه کودکان را عاشق صبحانه میکند
تصور میکنید میز صبحانهتان تکراری شده یا فرزندانتان مثل سابق رغبتی به خوردن این وعده ندارند؛ وقت آن است که فکری برای این موضوع کنید. شما میتوانید پیشنهادهای ما را عملی کنید.
-
جادوی از بین بردن موهای زائد بدن با این ادویه معروف
میدانستید زردچوبه یک گیاه همه فن حریف است؟ از خواص زردچوبه زیاد گفته شده است. این بار یک خاصیت عجیب این ادویه آورده شده که از بین بردن موهای زائد است.
-
طرز تهیه سوپ شیر ؛ پرطرفدارترین پیش غذای مجلسی
اگر در تعطیلات عید نوروز قرار است در وعدههای ناهار و شام از مهمانهایتان پذیرایی کنید، تهیه سوپ شیر را در برنامههایتان قرار دهید و مطمئن باشید که همه از طعم بینظیر آن لذت خواهند برد.
-
چی بپزم؟ | طرز تهیه ۵ غذای نانی خوشمزه با گوشت چرخکرده
آموزش دستور پخت انواع غذای نانی با گوشت چرخ کرده میتواند باعث شود تنوع غذایی بیشتری برای طول هفته داشته باشید.
-
۵ روش آسان برای گرفتن پوست لیمو | چه مدت میتوان زست یا پوست لیمو را نگه داشت؟
پوست رنگی مرکبات، لیمو و پرتقال، عطر دلانگیزی به غذا میدهد و همین باعث شده استفاده از آن در آشپزی طرفداران زیادی داشته باشد اما چه طور میتوانیم زست یا پوست رنگی لیمو و یا پرتقال را بگیریم؟
-
معجزه مصرف ماست با این ادویه در چربیسوزی سریع
ماست و زردچوبه که به دلیل خواص چربی سوزی و فوایدش شناخته شده، در هنگام خواب برای بدن شما بسیار مفید است.
-
کالری شیرینیهای نوروزی، از سوهان تا قطاب و باقلوا
شیرینی و تنقلات شکردار بخش جدا نشدنی آیین نوروز و مراسم دید و بازدید عید هستند و طبیعتاً در ایام نوروز حجم بیشتری نسبت به سایر روزهای سال شیرینی میخوریم.
-
طرز تهیه پاستا با سس بشامل عربی
پاستا یکی از غذاهای خوشمزه است که ترکیب بسیار عالی با گوشت گاو ایجاد میکند و یک سس خامهای به نام بشامل هم دارد که طعم اصلی غذا را ایجاد میکند.
-
چی بپزم؟ | طرز تهیه ۸ غذای ساده و خوشمزه با گوجه فرنگی
تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی بین ایرانیان طرفدار زیادی دارد شما میتوانید از آب گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده برای تهیه سسها یا طعم دادن به انواع غذاها استفاده کنید.
-
ترفندهای عالی برای خوشمزه شدن خوراک لوبیا چیتی و قرمز
خوراک لوبیا جز خوشمزه و محبوبترین غذاها در سراسر دنیاست. به کمک ترفندهای مهم برای پخت این خوراک میتوانید خوش طعمترین خوراک لوبیا را بپزید.
-
کسانی که فشار خون دارند از این ادویه استفاده کنند
عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه فشار خون بالا یکی از شایعترین اختلالات دهههای اخیر است، گفت: دارچین با بهبود گردش خون و رساندن خون از مرکز بدن به پوست در تنظیم فشار خون نقش دارد.
-
شیوه صحیح نگهداری و استفاده از ادویه که نمیدانستید
برای تهیه غذاهای خوشمزه باید ابتدا اصول نگهداری ادویهها در آشپزخانه را فرا بگیرید تا مطمئن شوید طعم خود را به مرور زمان از دست نمیدهند.
-
طرز تهیه سیبزمینی پنیری ؛ میان وعدهای جذاب و خوشمزه
سیب زمینی پنیری یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار است که در کافهها و رستورانها با روشهای گوناگون سرو میشود و طعم بسیار ویژهای دارد.
-
این معجون خانگی و ساده امیکرون را ضربه فنی میکند
متخصص طب سنتی طرز تهیه معجون طلایی برای درمان بیماران کرونایی را بیان کرد.
-
خواص دانه زنیان | دانه زنیان برای چی خوب است؟ | مقابله با ۴۵ نوع بیماری با دانه زنیان
دانهٔ زنیان یکی از گیاهان دارویی بسیار مفید است که برای درمان مشکلات معده از آن استفاده میکنند. این دانهٔ فوقالعاده بهجز درمان ناراحتیهای معده خواص دیگری برای سلامتی دارد. میتوان دانهٔ زنیان را به صورت خام یا پودر استفاده کرد یا میتوانید آن را با سایر گیاهان ترکیب کنید و در رژیم غذایی خود بگنجانید.
-
چی بپزم؟ | طرز تهیه ۶ غذای خوشمزه با بادمجان
طرز تهیه انواع غذا با بادمجان در تمام فصول سال امکانپذیر است چون بادمجان همیشه در دسترس است پس با ما همراه باشید.
-
این مطلب شما را با پیاز دوست میکند
یک متخصص طب سنتی گفت: یکی از پرمصرفترین مواد غذایی در سراسر دنیا به ویژه در ایران پیاز است که آن را بیشتر در غذاها به عنوان چاشنی استفاده میکنند، خوردن پیاز فواید باورنکردنی بسیاری دارد که در طب سنتی نیز خوردن آن توصیه شده است.
-
ترفندها و روشهای عالی برای خوشمزه شدن کله پاچه
کله پاچه یکی از غذاهای محبوب برای ایرانیهاست که در وعده صبحانه میل میشود، اگر میخواهید این غذا را در منزل درست کنید باید ترفندهای پخت کله پاچه را بدانید.
-
ببینید | علاقه وزیر برزیلی به زعفران ایرانی | شوهرم در خانه غذا درست میکند؛ بدون زعفران از ایران نمیروم
ترزا کریستیانا وزیر کشاورزی برزیل در سفرش به تهران از علاقه خود به زعفران ایرانی و پخت و پز با این ادویه سخن گفت که در ویدئو میشنوید.