آشپزی - دستور پخت
-
طرز تهیه سالاد سزار در خانه به روش سرآشپزهای حرفهای + فوت کوزهگری سالادسزار
یکی از خوشمزهترین سالادهایی که میشود به آن عشق ورزید سزار است! هم به عنوان میان وعده هم پیش غذا و هم وعده اصلی میتوانید به آن کاملا اعتماد کنید!
-
طرز تهیه یک دسر ساده و سریع یخچالی بدون فر
اگر به دنبال دستور تهیه یک دسر خوشمزه و فوری هستید این مطلب یک دستور تهیه فوقالعاده برای شما دارد که با مواد در دسترسی آماده خواهد شد.
-
کروسان شکلاتی ترد و خوشمزه فرانسوی را خودتان درست کنید + روش تهیه و نکات کاربردی
کروسان شکلاتی یکی از انواع خوشمزه نان کروسان است که با خمیر لایه لایه و شکلات تهیه میشود و یک خوراکی بسیار محبوب و پرطرفدار است.
-
هندوانه پخته سنگ کلیه را پودر میکند | نحوه تهیه هندوانه پخته برای درمان سنگ کلیه
هندوانه میوهای آبدار و شیرین است که خاصیت سنگ شکن برای سنگ کلیه دارد و هندوانه پخته شده می تواند به دفع سنگ کلیه کمک کند. در این مطلب فواید هندوانه برای دفع سنگ کلیه و طرز تهیه هندوانه پخته برای درمان سنگ کلیه بیان شده است.
-
طرز تهیه سوهان کنجدی عسلی بدون شکر و رژیمی + مواد لازم
سوهان کنجدی نوعی شیرینی سنتی ایرانی است که از کنجد، عسل، کره یا روغن، زعفران و هل تهیه میشود. این شیرینی طعمی دلچسب و بافتی ترد و شکننده دارد و میتوان آن را به عنوان یک میان وعده یا دسر سرو کرد.
-
طرز تهیه پاستا پیچی با ظاهری جذاب و اشتها برانگیز + نکات کاربردی مهم
هر چقدر خامه مورد استفاده شما در تهیه پاستا چربتر و سنگینتر باشد، پاستای خوش طعمتری خواهید داشت.
-
انواع ماکارونی شکل دار و غذاهایی که می توان با آنها پخت
ماکارونی یکی از شگفتانگیزترین مواد اولیهای است که معمولا با آرد سمولینا و در شکلهای مختلف تهیه میشود.
-
طرز تهیه کباب کوبیده با دل مرغ + ویدئو | چکار کنیم کباب از سیخ نریزد؟
کوبیده با دل مرغ از غذاهای خوشمزه و ارزانی است که میتوانید به راحتی برای پیک نیک یا دورهمیهایتان تهیه کنید.
-
طرز تهیه ماست خانگی + ویدئو | جلوگیری از آب انداختن ماست خانگی ؛ دلیل ترش و شیرین شدن ماست چیست؟ | فوت و فن ماست سفت و خامهای
تهیه ماست در خانه فوت و فنهایی دارد که با به کار بردن آنها بهترین ماست خانگی را خواهید داشت. در این مطلب با طرز تهیه ماست خانگی و علت آب انداختن ماست و راههای خوشمزه شدن آن آشنا میشوید.
-
طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
دمی گوجه غذایی است که هم خوشمزه است و هم سریع میتوان آن را درست کرد. در این مطلب فوت و فن پختن دمی گوجه آورده شده است.
-
طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فنها
کوکی نوعی نان شیرینی بیسکویتی است که بافت بسیار تردی دارد و میتوان گفت یک شیرینی بینالمللی پرطرفدار است.
-
۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی + طرز تهیه بستنی ساده وانیلی
بستنی یکی از محبوبترین دسرها در گوشه گوشه جهان است و برخی شواهد می گوید تاریخچه بستنی به قرن چهارم قبل از میلاد برمیگردد.
-
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده | برای خوشمزه شدن خورش بادمجان از این ادویهها استفاده کنید
خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده را به راحتی با روش ساده ای که در این مطلب آموزش دادهایم میتوانید در خانه درست کنید.
-
نفخ لوبیاها را چطور بگیریم ؟ ؛ طرز تهیه خوراک لوبیا | این غذا سرشار از آنتی اکسیدان است | فوت و فن خوشمزهتر شدن این غذای سالم و خانگی
یکی از عادات غذایی ناسالم که بدل به بخشی از سبک زندگی امروزی شده عادت به خوردن غذاهای آماده و کنسروی است که خوراک لوبیا یکی از آنها است. اما غذای کنسروی به بدن آسیبهایی میرساند که یکی از خطرناکترین آنها بوتولیسم است. اگر میخواهید از این بیماری پیشگیری کنید خوراک لوبیا را در منزل بپزید.
-
طرز تهیه اکبر جوجه با رب انار در خانه + ویدئو | راز خوشمزه شدن اکبر جوجه به روش شمالیها | سس ناردون چیست ؟
درست کردن اکبر جوجه با ران مرغ به همراه رب انار بسیار خوشمزه است و دستور پخت ساده ای دارد.
-
۸ نکته مهم برای تهیه یک زیتون پرورده گیلانی اصل + طرز تهیه
سبزی اصلی زیتون پرورده گیلانی چوچاق هست، بهترین ترکیب برای معطر کردن زیتون پروده چوچاق و خالواش به حساب میاد که مقدار چوچاق باید نسبت به بقیه سبزی ها بیشتر باشه.
-
طرز تهیه اکبر جوجه با آب نمک به سبک رستورانی + راز خوشمزگی و نرم شدن گوشت جوجه
اکبر جوجه امروزی، ترکیبی از جوجه سرخ شده، چلو و رب انار است که میتوانید آن را با زیتون، ترشیهای محلی و با پیاز میل کنید. اما راز خوشمزگی اکبر جوجه اصلی و همچنین نرم شدن گوشت مرغ یا جوجه آن، چیز دیگری است.
-
آموزش مرغ سوخاری رستورانی در خانه به همراه چند راز مهم برای خوشمزهتر شدن آن + طرز تهیه
مرغ سوخاری علیرغم اینکه جزو فستفودها حساب میشود، اما نسبت به آنها سالمتر و خوشطعمتر است. این غذای خوشمزه از خوراکیهای خیلی دلچسب و پرطرفداری است که میتوان هر از چند گاهی در خانه تهیه کرد.
-
فوت و فن تهیه دلمه برگ مو | ترکیب سبزی دلمه برگ مو ؛ برای نرم و ترد شدن برگهای مو چه کنیم؟
برای تهیه دلمه برگ مو میتوانید آن را با شکر و رب انار مزهدار کنید و یا دلمه برگ مو با سرکه و شکر را امتحان کنید. شما میتوانید به سادگی یک وعده دلمه برگ مو برای ۱۰ نفر یا بیشتر در عرض مدت زمانی کوتاه آماده کنید.
-
طرز تهیه خوراک لوبیا غلیظ و مجلسی به همراه فوت و فنهای پخت آن
خوراک لوبیا یکی از خوراکهای سنتی و محبوب ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.
-
طرز تهیه بستنی در خانه + ویدئو | فوت و فن درست کردن بستنی ساده بدون ثعلب و دستگاه | فقط ۱۰ دقیقه وقتتان را میگیرد
دستورهای فراوانی برای طرز تهیه بستنی در خانه وجود دارد. طرز تهیه بستنی که در ادامه میخوانید یکی از سادهترین روشهاست که بارها امتحان شده است.
-
آش ماست را با روش ترکها خوشمزه درست کنید | سبزی آش شامل چه ترکیباتی است؟
آش ماست یکی از انواع آشهای سنتی ایران است که در شهرها و استانهای مختلف با روشهای گوناگونی طبخ میشود و هرکدام طعم و مزه خاص خود را دارند.
-
فوت و فن تهیه خیار شور خانگی | فوت کوزهگری خیارشورهای ترد و خوشمزه | این خیارها را هیچوقت برای خیارشور استفاده نکنید
خیار شور یکی از مواد غذایی پر مصرف است که موارد استفاده گوناگونی دارد. بسیاری از افراد به دلایل مختلف علاقه دارند که به صورت خانگی و با سلیقه خود این محصول را تهیه کنند.
-
طرز تهیه توپک پاستا ؛ فینگر فودی خوشمزه به روش رستورانها
توپک پاستا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و متفاوت است که به عنوان فینگر فود میتوان از آن استفاده کرد.
-
یک پیشنهاد جذاب برای شام آخر هفته
ماکودا ؛ پیشنهادی جذاب، لذیذ و خوشمزه
اگر میخواهید غذایی ساده و در عین حال خوش طعم را در مدت زمان کمی تهیه کنید، تهیه انواع کتلت از جمله ماکودا میتواند گزینهای عالی باشد.
-
بهترین ترکیب ادویه برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون
مزه دار کردن گوشت سینه و ران بوقلمون یکی از مراحل بسیار مهم در طرز تهیه گوشت بوقلمون و طبخ خوشمزه و لذیذ این خوراکی پرطرفدار است.
-
طرز تهیه سیر ترشی فوری | با فرمول مخصوص شمالی ها یک روزه سیر ترشی درست کنید
سیر ترشی شمالی فوری خانگی یکی از ترشیهای خوشمزه و پرطرفدار شمال ایران است که به دلیل طعم ترش و شیرین منحصر به فردش طرفداران زیادی دارد.
-
علت خمیر شدن پنکیک ؛ چرا پنکیک های من پف نمی کند ؟
پنکیک از شیرینی های خوشمزه و لطیفی است که اکثر افراد این کیک را در منزل برای صبحانه تهیه می کنند اما به دلیل رعایت نکردن برخی از نکات پس از پخت حالت خمیری پیدا می کند.
-
با پیازی که جوانه زده باید چه کرد؟ | روشهایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز
نگهداری اشتباه از پیاز و سیر باعث جوانه زدن آنها میشود، از این رو برای جلوگیری از این مساله باید روشهای صحیح برای نگهداری آنها به کار ببرید.
-
لعاب دار کردن قورمه سبزی ؛ اندازه دقیق سبزی قورمه برای یک کیلوگرم چقدر است؟ | ترفندهای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی
لعاب دار کردن قورمه سبزی، اما چند نکته مهم وجود دارد تا قورمه سبزی جا افتاده و رستورانی شود که در این بخش شما می توانید با رعایت کردن آن ها یک قورمه سبزی درجه یک رستورانی داشته باشید و برای مهمانی استفاده کنید.