تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

همشهری

به گزارش همشهری‌آنلاین، مطالب این شماره و آرشیو روزنامه همشهری را همیشه می توانید در این آدرس ببینید و بخوانید: https://newspaper.hamshahrionline.ir/ سایت روزنامه همشهری

- موضوع کالابرگ در ماه‌های اخیر مورد توجه دولت و مجلس قرار گرفته است. سرانجام با پیگیری‌های مجلس قرار شد مرحله جدید کالابرگ با شیوه تازه‌ای اجرا شود؛ به‌طوری‌که قیمت کالاهای اساسی برای مردم حداقل تا پایان سال ثابت بماند. مهم‌ترین مانع اجرای این طرح، تامین منابع آن است که قرار است درآمد حاصل از گران‌شدن بنزین صرف این موضوع شود. درهرحال آنطور که مسئولان دولتی وعده داده‌اند از ماه جاری کالابرگ با شیوه جدید عرضه کالاها با قیمت ثابت اجرا خواهد شد... این مطلب را در صفحه اقتصاد می خوانید.

- نامه گلایه‌آمیز مادری که در آن یکی از مسئولان رده‌بالای وزارت بهداشت به درخواست «زیرمیزی» متهم شده بود، از دیروز در شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای پیدا کرده است. اگرچه موضوع زیرمیزی معدودی از پزشکان بحث تازه‌ای نیست اما این‌بار ماجرا حساس‌تر شد، چون نام پزشک نیز به‌طور مشخص ذکر شده است: دکتر جلیل حسینی، معاون آموزشی وزارت بهداشت.... این مطلب را در صفحه تندرستی می خوانید.

- بالاخره اتفاقی که باید می‌افتاد، افتاد و کاراته زنان هم روی سکوی اول جهان رفت و رنگ مدال طلای این رقابت‌ها را هم دید. یکشنبه‌شب بود که آتوسا گلشادنژاد یک اتفاق تاریخی را رقم زد. او در مسابقات قهرمانی جهان۲۰۲۵ قاهره و در فینال وزن ۶۱-کیلوگرم، لی‌گانک، حریف چینی‌ را ۴بر۲ شکست داد و به قهرمانی رسید.... این مطلب را در صفحه تماشاگر می خوانید.

- در مناظره‌ای در تلویزیون اینترنتی همشهری، ۲ دیدگاه درباره حجاب در دانشگاه‌ها مطرح شد. علی صادقی، (دبیر تشکل جامعه اسلامی دانشگاه تهران) با استناد به تحقیقات نوروساینس، دانشگاه‌های معتبر غربی، بر ضرورت قانونگذاری برای پوشش و آسیب‌های لباس بدن‌نما تأکید کرد و خواستار تعریف مرز و «مواجهه» مناسب با متخلفان شد.در مقابل، ماهان میرنصیری، (عضو شورای تعامل دانشجو و دانشگاه) با انتقاد از قوانین ناکارآمد و فقدان پژوهش داخلی، اولویت دادن به مسائلی مانند تورم و تنزل علمی دانشگاه را مطرح کرد و خواستار عدم‌ورود به قانونگذاری جدید شد ... این مطلب را در صفحه سیاسی می خوانید.

- متولیان نظام سلامت بارها تأکید کرده‌اند که آلودگی هوا عوارض جبران‌ناپذیری بر سلامت جامعه دارد اما اظهاراتی هم طی روزهای اخیر در این‌باره مطرح شده که نگرانی‌ها را تشدید کرده است؛ از محمداسماعیل توکلی، رئیس اورژانس استان تهران گرفته که گفته طی ۸روز اخیر ۳۵۷ نفر جانشان از دست داده‌اند که می‌تواند آلودگی هوا در آن نقش داشته باشد تا برخی متخصصان زنان و زایمان که عنوان می‌کنند آلودگی هوا همراه با تمامی آسیب‌هایش یک عارضه جدی هم برای زنان دارد: اختلال و کاهش شانس باروری. دکتر علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در تلویزیون اینترنتی همشهری و برنامه پارک وی در این‌باره به چند نکته اشاره کرده که در صفحه تندرستی می‌خوانید.

- در جریان ۳حادثه هولناک در تهران، دماوند و سمنان، فرزند یکی از نمایندگان مجلس جان خود را از دست داد، یکی از نویسندگان مشهور دچار ضربه‌مغزی شد و همسر معاون رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی جان باخت. ‌... این مطلب را در صفحه سرنخ می خوانید.

- در پرتو سند تحول و تعالی و در پی دستورات صریح و راهگشای حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محسنی اژه‌ای، ریاست معزز قوه قضاییه مبنی بر ضرورت تکریم مضاعف ارباب‌رجوع و رعایت دقیق اصول حقوق شهروندی، اصلاحیه «دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی در قوه قضاییه» از سوی ایشان در حالی ابلاغ شد که می‌توان آن را یکی از مهم‌ترین گام‌های دوره جدید عدالت‌ورزی دانست...یادداشت ذبیح‌الله خدائیان؛ رئیس سازمان بازرسی کل کشور را در صفحه یک می خوانید.

- منطقه شمال‌غرب ایران از روز دوشنبه میزبان رزمایش «سهند ۲۰۲۵» است؛ رزمایشی راهبردی در چارچوب مناسبات کشورهای عضو سازمان همکاری «شانگهای» که «مقابله با تروریسم» به‌عنوان هدف اصلی ترسیمی آن اعلام شده‌است و بستر مناسبی برای توسعه همکاری‌‍‌های امنیتی کشورهای عضو به‌حساب می‌آید.... این مطلب را در صفحه سیاسی می خوانید.

- نشست خبری سخنگوی شهرداری تهران با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران در خانه روزنامه‌نگاران برگزار شد. عبدالمطهر محمدخانی در این نشست علاوه بر پاسخ‌دادن به پرسش‌های خبرنگاران خبرهای خوبی از پروژه‌های شهری و افتتاح ایستگاه‌های جدید و توسعه خطوط مترو تا تکمیل ابرپروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی داد که در صفحه شهرنگار می‌خوانید.

با کلیک روی لینک های زیر گزیده مطالب شماره امروز را بخوانید :

کد خبر 998955

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار رسانه و روزنامه‌نگاری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha