در پی تهدیدات آمریکا برای حمله به خاک ونزوئلا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه ضمن حمایت کامل از دولت نیکلاس مادورو، تاکید کرد که تحت هر شرایطی کنار ونزوئلا خواهد بود.

اورتگا مادورو

به گزارش همشهری‌آنلاین، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه دانیل اورتگا ساودرا در بیانیه‌ای رسمی حمایت «کامل و دائمی» خود را از مردم و دولت ونزوئلا اعلام کرد.
دفاع تمام قد نیکاراگوئه از دولت رئیس‌جمهور ونزوئلا نیکلاس مادورو در شرایطی صورت گرفته است که دولت دونالد ترامپ در هفته‌های اخیر، فشارها به دولت ونزوئلا را بسیار تشدید کرده است و در همین راستا ترامپ اعلام کرد «از این پس کل حریم هوایی ونزوئلا و مناطق اطراف آن کاملاً بسته تلقی می‌شود.»

این اعلام جنگ است | پاسخ وزیر دفاع به ترامپ ؛ هرگز اجازه نمی‌دهیم شرافتمان لکه‌دار شود

اورتگا در بیانیه‌ای رسمی تصریح کرد که نیکاراگوئه «در همه زمان‌ها و تحت هر شرایطی» در کنار ملت بولیواری خواهد ایستاد.
در این بیانیه، مردم ونزوئلا «ملت بزرگ و شجاع بولیوار، چاوز و نیکولاس» توصیف شده‌اند و نیکاراگوئه تأکید کرده است که مبارزات مشترک دو کشور برای «حق زندگی با حاکمیت، کرامت، عدالت و صلح» ادامه دارد.

در بخش دیگری از این بیانیه رسمی، خطاب به رئیس‌جمهور ونزوئلا، و دیگر مقام‌های رسمی این کشور تاکید شده است: «ما با شما هستیم؛ همیشه با هم، و همیشه فراتر از پیش.»

وزارت امور خارجه ونزوئلا شامگاه شنبه با انتشار بیانیه‌ای، پست دونالد ترامپ در شبکه اجتماعی سوشال تروث مبنی بر «بسته شدن کامل حریم هوایی ونزوئلا» را «تهدید صریح به استفاده از زور» و «نقض فاحش حقوق بین‌الملل» توصیف کرد.

کد خبر 998284
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 6
  • IR ۰۹:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    10 18
    ای کاش کشورهای بزرگ آمریکای جنوبی مردانگی میکردند و همگی یکصدا پشت ونزوئلا در میومدن مثل برزیل ، نیکاراگوئه و ... اونوقت هیچ قدرتی نمیتونست بهشون چپ نگاه کنه .
  • محسن IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    2 4
    در دوران ترامپ خوی وحشی امیریالیسم به عیان در معرض دید جهانیان قرار گرفته حالا اصلاح طلبان تسلیم طلب توصیه به مذاکره بکنند
  • IR ۱۸:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    4 0
    سلامتی هر چه مَرده دمش گرم اورتگا دولت و وزارت خارجه ما که چیزی نگفت
  • محمد IR ۱۸:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    3 0
    اگر همه کشورهای. امریکای جنوبی از ونزوئلا حمایت می کردند. ترامپ. اینقدر. گستاخ نمی شد