دبیر کل حزب الله با اشاره به اینکه درباره شهید الطبطبایی و یک سالگی توافق آتش‌بس با رژیم صهیونیستی سخنرانی خواهد کرد،‌گفت: شهید الطبطبایی دارای یک دیدگاه راهبردی بود. وی در برنامه‌ریزی، شجاعت و مدیریت حکیمانه در قلب جنگ، بی‌نظیر بود.

نعیم قاسم

به گزارش همشهری آنلاین، وی با اشاره به اینکه شهید الطبطبایی از سال ۱۹۸۴ به حزب الله پیوست،‌ ادامه داد: این شهید به مدت ۹ سال در یمن حضور داشته و به برداران ما در این کشور در زمینه آموزشی کمک می‌کرد. همین مسئله باعث محبوبیت او در میان مردم یمن شد. او فرماندهی نبرد اولی البأس را بر عهده داشت.

اولی البأس، نامی بود که شهید سید حسن نصرالله دبیر کل فقید حزب الله برای جنگ اخیر با اسرائیل انتخاب کرد. رزمندگان مقاومت از ۱۷ سپتامبر تا ۲۷ نوامبر (۷۲ روز) در قالب این عملیات، ۱۶۶۶ عملیات نظامی علیه ارتش اسرائیل انجام دادند که به طور میانگین روزانه ۲۳ عملیات بود. در این بازه زمانی، بیش از ۱۳۰ نظامی و شهرک‌نشین کشته شده و بیش از ۱۲۵۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

کد خبر 997916
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • DE ۱۵:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۸
    3 2
    مردم ایران مشکلات و معضلات خودشان را دارند و اینگونه موضوعات هیچ ربطی به ملت ندارد فقط می توانیم برایشان طلب آمرزش کنیم .
  • حسین IR ۱۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
    0 0
    روحش شاد