سنتکام مدعی شد: ورود و توقیف این کشتی توسط نیروهای ایرانی نقض آشکار قوانین بین‌المللی است!

نفتکش تالارا

به گزارش همشهری آنلاین فرمانده نیروهای تروریستی آمریکا در منطقه (سنتکام) امروز یکشنبه با صدور بیانیه ای مداخله جویانه ادعا کرد: ایران ۲ روز پیش یک کشتی تجاری با پرچم جزایر مارشال را در تنگه هرمز توقیف کرد!

به گزارش مهر به نقل از الجزیره، سنتکام مدعی شد: ورود و توقیف این کشتی توسط نیروهای ایرانی نقض آشکار قوانین بین‌المللی است! سیاست‌های ایران آزادی دریانوردی را تضعیف می‌کند و ما از تهران می‌خواهیم که مبنای قانونی برای توقیف این کشتی را ارائه دهد.

گفتنی است که رزمندگان یگان‌های واکنش سریع نیروی دریایی سپاه ۲ روز پیش صبح ساعت ۷:۳۰ پس از دستور مقام قضائی مبنی بر توقیف محموله یک فروند نفتکش با نام تجاری ( Talara) با پرچم جزایر مارشال به رصد تحرکات آن پرداخته و اقدام به رهگیری و توقیف آن نمودند.

این نفتکش حامل ۳۰ هزار تن محموله مواد پتروشیمی و به مقصد سنگاپور در حال حرکت بود که امروز دیروز به منظور رسیدگی به تخلفات به لنگرگاه هدایت گردید.

نیروی دریایی سپاه اعلام کرد این عملیات در راستای وظایف قانونی و به منظور حفظ منافع و منابع ملی جمهوری اسلامی ایران و با دستور مقامات قضائی با موفقیت انجام شد که اطلاع رسانی دقیق آن نیازمند بررسی کامل محموله و بازرسی از نفتکش و مستندات آن بوده، که این امر با تلاش رزمندگان این نیرو با موفقیت انجام و متخلف بودن نفتکش در حمل بار غیر مجاز محرز گردید.

کد خبر 995085

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 13
  • IR ۲۳:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۵
    5 4
    بهتر است به مردم ایران گفته شود تخلف این کشتی چه بوده.
    • حقیقت IR ۱۴:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
      3 0
      بهتر است آمریکا بگه که تخلف قایقهای ونزوئلا یی چی هست که بی دلیل مورد هدف قرار میده
  • Ali IR ۲۳:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۵
    9 2
    باید گفت ای آمریکا تو که کل قوانین بین المللي علنا زیر پا‌ می زاری تو دیگه حرف از قوانین نزن که اصل ناقض قوانین بین المللی خودت هست
  • جعفر ابراهیمی IR ۰۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
    10 3
    درود بر سپاهیان اسلام خدا قوت
  • محمود IR ۰۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
    9 2
    به شما ربطی ندارد که بخواهید نظر بدین مذدوران تروریست امریکا ما ازمنافع کشور وکنترل تنگه هرمز دست مااست.
  • IR ۰۰:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
    10 2
    دمتون گرم.نمیشه که اونابگیرن واذیت کنن مانگاه کنیم به گفته ی رهبرمون دوران بزن دررو تموم شده بزنی میخوری
  • امیر خان IR ۰۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
    10 1
    آقا دم بچه های سپاه گرم خدا قوت...خدا میدونه چقدرخوشحالم که ایران یکبارهم شده با اقتدار واردشده واجرای عدالت کرده باهمه مشکلات اقتصادی که انصافاً زندگی روس‌ها کرده ...بااینحال اگر بچه های نظامی درست ومحکم عمل کنند مردم هم همه جوره هستند!!!
  • IR ۰۱:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
    9 1
    اگر ستنکام گفت گرفتن کشتی تارا نقض قانونه تویقین بکن کارت قانونی است
  • IR ۰۶:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
    8 1
    درود به رزمندگان نیروی دریایی سپاه _ تنها شما مایه ی افتخارید....نه دیپلماتهای کرسی نشین
  • IR ۱۱:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
    9 1
    سنتکام خیلی غلط اضافی می کنه .سنتکام تو منطقه چهکاره است؟ خودشون دنیا رو به هم ریختن زر زیادی هم می زنند.
  • IR ۱۷:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
    1 0
    نقض آشکار همه قواعد انسانی، دولت خبیث آمریکا است
  • م IR ۲۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
    1 0
    امریکا خودش مثله اب خوردن قوانینه بین الملل رو زیره پا میزاره خیلی راحت همه جارو بمبارون میکنه پس دیگه حرفه مفت نزن
  • حقیقت IR ۱۴:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
    1 0
    خدا قوت سپاه حاج قاسم