یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹
۰ نفر

آمریکایی‌ها رهبر القاعده را در پاکستان کشتند اما حالا فرمانده القاعده در جبهه النصره قرار است با ترامپ در کاخ سفید قهوه بنوشد!

جولانی

گروه دیپلماتیک - همشهری آنلاین: محمد جولانی، رئیس دولت موقت سوریه، کسی که روزگاری عضو القاعده بود ـ همان گروه تروریستی که حملات فاجعه‌بار ۱۱ سپتامبر با نزدیک به ۳ هزار کشته را رقم زد ـ امروز نه تنها در آمریکا مورد استقبال قرار گرفته، بلکه ویدئوهایی از بازی بسکتبال او با فرمانده سنتکام نیز منتشر شده است.
تناقض این وضعیت زمانی بیشتر به چشم می‌آید که بدانیم جولانی در سال ۲۰۰۳ توسط آمریکا به عنوان یکی از رهبران القاعده شناسایی و بازداشت شد و سال‌ها در کمپ بوکا در عراق نگهداری گردید. حتی برای دستگیری مجدد او جایزه 10 ‌میلیون‌دلاری تعیین شده بود.
امروز اما همان چهره‌ای که زمانی تروریست خوانده می‌شد، با رهبران غربی دست می‌دهد و عکس یادگاری می‌گیرد.
آمریکایی‌ها در دوره ریاست جمهوری اوباما رهبر القاعده را در پاکستان کشتند اما 14 سال بعد، فرمانده القاعده در جبهه النصره قرار است فردا با ترامپ در کاخ سفید قهوه بنوشد!

کد خبر 993058

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha