فرمانده پایگاه دریابانی بوموسی از توقیف یک فروند لنج متخلف و کشف ۵۵ هزار عدد کالای ممنوعه در آب‌های این شهرستان خبر داد و گفت: قاچاقچیان در اقدامی غافلگیرانه توسط مرزبانان دستگیر شدند.

لنج

به گزارش همشهری آنلاین، فرمانده پایگاه دریابانی این شهرستان از شناسایی و توقیف یک فروند موتورلنج حامل کالای ممنوعه در آب‌های جنوبی کشور خبر داد و گفت: مرزبانان با اشراف اطلاعاتی و اقدام سریع موفق به جلوگیری از انتقال این محموله به داخل کشور شدند.

سرهنگ علی اکبری در تشریح جزئیات این عملیات اظهار داشت: مرزبانان پایگاه دریابانی بوموسی با دریافت اطلاعاتی مبنی بر برنامه قاچاقچیان برای جابه‌جایی کالای ممنوعه در حوزه استحفاظی، پیگیری موضوع را در دستور کار قرار دادند پس از اجرای گشت‌های هدفمند در آب‌های این منطقه، شناور متخلف شناسایی و عملیات توقیف آغاز شد.

وی افزود: قاچاقچیان که در محاصره نیروهای دریابانی قرار گرفتند، ناچار به تسلیم شدند در این عملیات، یک فروند موتورلنج توقیف و دو متهم دستگیر شدند همچنین مرزبانان موفق به کشف ۵۵ هزار عدد کالای ممنوعه به ارزش تقریبی ۳۰۰ میلیارد ریال شدند.

فرمانده پایگاه دریابانی بوموسی با اشاره به تأثیرات مخرب ورود کالای ممنوعه بر جامعه بیان کرد: مصرف این اقلام، تهدیدی جدی برای سلامت و امنیت اجتماعی است و موجب بروز ناهنجاری‌های رفتاری و اخلاقی می‌شود.

وی تأکید کرد مرزبانان بوموسی با تشدید اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، بدون هیچ‌گونه اغماض با قاچاقچیان و مخلان امنیت اقتصادی برخورد خواهند کرد.

کد خبر 991438
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 9
  • محمد جعفر یوسف زاده IR ۰۵:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    4 5
    بزرگترین افت یک اقتصاد تورم نیست قاچاق است چه صادر و چه وارد شود
  • اریا IR ۰۷:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    10 2
    اگه لوازم خانگی یالوازم یدکی است بذارید بیارن تاجنس خارجی به قیمت پائینتر بتونیم بخریم
    • مسعود IR ۲۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
      2 1
      چرا متن خبر رو نمیخونی؟
  • ارشیا US ۱۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    6 0
    باسلام وخسته نباشید کالاهای ممنوعه یعنی چی چراازبیان اسم آنهاپرواداری
  • افشین جعفری IR ۲۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    6 0
    باسلام ، چراجلوگیری میکنیدازوروداجناس خارجی ، یکیش برای مثال چرالاستیک کره ای باید دوسال کارکنه ولی لاستیک بارزی که ساخت خودمان ست یک هفته بایدبترکد ، چرافقط یه جنبه شودرنظر میگیرید چون برای خودم اتفاق افتاده که عرض میکنم ، خواهشن برای جان مردم هم ارزش قائل شوید، باتشکر
  • علی سلامی IR ۲۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    6 1
    خبر خوبی بود ولی لطفا دیگر مبالغ رو با تومان بگید الکی با ریال گفتن مبلغ رو بالا نشان ندهید از اون گذشته حساب ریال به تومان حوصله میخواد که ما مردم ایران نداریم
  • آرش IR ۰۹:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۴
    5 0
    بله، دیگه کل مشکلات کشور ما حل شد و جلوی تورم روزانه و افسار گسیخته فاجعه بار هم گرفته شد و سفره مردم هم بزرگ و بزرگ تر شد.
  • IR ۰۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۴
    4 0
    اگه کالای قاچاق نباشه ۸۰ درصد مردم توان خرید اجناس گران این دولت را ندارن
  • تورج IR ۰۷:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
    0 0
    این کالاها بقدری ممنوعه بودند که حتی عنوان کردن نام آنها هم ممنوعه بود !؟
  • ایرانی IR ۱۴:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
    0 0
    یکی ازعزیزان درموردلاستیک خارجی و داخلی صحبت کردند. خواستم بگم نه، اینطوریا هم نیست دیگه، لاستیک وقتی ازفروشنده کناره و بدون جوازکسب و اپاراتی و ...بخریم بله ممکنه دوروزه بترکه ،اماخداوکیلی لاستیک تولیدداخل ازخارجی کم نمیاره. خودکم بین نباشیم.