پایگاه خبری صهیونیستی «والا» گزارش داد که ارتش و سازمان اطلاعات و عملیات ویژه رژیم صهیونیستی(موساد) خود را برای مقابله با تهدیدی که در حال شکل‌ گیری از سوی عراق است، آماده می‌کنند.

نظامیان اسرائیلی- ارتش اسرائیل

به گزارش همشهری آنلیان به نقل از میدل ایست نیوز، پایگاه عبری زبان والا به نقل از منابعی در فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل در شمال سرزمین های اشغالی فلسطین مدعی شد که ایران در حال سرمایه‌گذاری گسترده بر روی گروه‌های شبه‌نظامی طرفدار خود در عراق است تا در زمان مناسب، از طریق حملات هوایی و زمینی علیه اسرائیل اقدام کنند.

بر اساس این گزارش و به ادعای پایگاه عبری والا، «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران به تازگی به عراق سفر کرده و با فرماندهان ارشد این گروه‌ها دیدار داشته است.

«والا» در ادامه به دو سناریوی احتمالی اشاره کرده است؛ نخست اینکه پرتاب موشک‌ها و پهپادها از خاک عراق، مشابه آنچه در جریان جنگ «شمشیرهای آهنین» علیه اسرائیل رخ داد و دوم، عملیات زمینی که از عراق آغاز شده، از سوریه عبور می‌کند و ممکن است تا مرزهای اسرائیل و اردن ادامه یابد.

در بخش دیگری از گزارش آمده است که در عملیات «قیام شیرها» که پیش‌تر توسط اسرائیل علیه ایران انجام شد، نیروی هوایی این رژیم مراکز لجستیکی ایران در مرز عراق را که برای پشتیبانی از شبه‌نظامیان عراقی استفاده می‌شدند، هدف قرار داد.

بر اساس گزارش والا، این سناریو در منطقه دره اردن توسط لشکر شرقی ارتش رژیم اسرائیل تحت فرماندهی سرتیپ «آرون سیمخا» تمرین شده است.

همچنین برخی منابع رژیم صهیونیستی فاش کرده‌اند که پیام‌های تهدیدآمیز و هشداردهنده‌ای از سوی اسرائیل به دولت عراق منتقل شده که این انتقال از طریق آمریکا صورت گرفته، اما تنها محدود به این مسیر نبوده است.

کد خبر 991191
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 9
  • IR ۰۷:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
    26 6
    همه زورت رو بزن جهود! چون ما مشتاق دریدنت هستیم
  • محسن IR ۰۸:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
    18 0
    هدف اسراییل این دفه حتما حشد الشعبی عراق هستبای اگاه باشند
  • IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
    11 4
    پس هدف از حمله آمریکا فعلا عراق است و دولت عراق حق اعتراض و واکنش ندارد . بهتر است نیروهای کشد الشعبی پراکندگی لازم را حفظ کنند . تا از بمباران در امان بمانند .
  • زهرا قیطری IR ۲۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
    0 0
    تنها راهه نابودیه کامله اسقاطیل حملیه زمینیه