رسانه‌های آلمانی در حمله با چاقو به شهردار زن هردکه در غرب این کشور خبر دادند.

آلمان

به گزارش همشهری‌آنلاین، «آیریس اشتالزر» شهردار هردکه در غرب آلمان امروز بیرون از خانه‌اش مورد حمله قرار گرفت.

روزنامه بیلد، با انتشار این مطلب گزارش داد که چند مرد با چاقو به شهردار این شهر حمله کرده‌اند و حال او در وضعیت بحرانی قرار دارد.

در عین حال، سایت شبکه ZDF به نقل از خبرنگاری که در صحنه حضور داشته، گزارش داد که نوجوانی توسط پلیس با دستبند از خانه اطراف محل حادثه، خارج و دستگیر شده است. به گزارش روزنامه بیلد، ظاهرا این فرد یکی از پسر خوانده‌های اشتالزر است. اگرچه این اطلاعات هنوز توسط پلیس تایید نشده است. پلیس همچنین انگیزه‌های خانوادگی برای این حمله خشن را رد نکرده و اعلام کرده‌اند پیشتر و در تابستان امسال، بار دیگری خشونت خانوادگی در این خانواده رخ داده و در گزارشات پلیس به ثبت رسیده است.

شهردار هردکه دو فرزند 15 و 17ساله دارد و آنها در صحبت با پلیس گفته‌اند: «ما خانه نبودیم و وقتی به خانه برگشتیم، با صحنه وحشتناک بدن غرق در خون مادرم مواجه شدیم. بلافاصله با اورژانس تماس گرفتیم که مادرمان را به بیمارستان بردند.»

با همه اینها، انگیزه این حمله هنوز مشخص نشده است و آیریس اشتالزر ابتدا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار گرفته و سپس به یکی از بخش‌های بیمارستان منتقل شده است.

حمله با سلاح سرد به شهردار + عکس | وضعیت او بحرانی است

کد خبر 984373

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اروپا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha