مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
۰ نفر

معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران گفت:‌ تهران این کهن‌پیکر همیشه جوان، شهری است بر دوش تاریخ و در آغوش آینده؛ شهری که هر سحر، با صدای گام‌های مردمانش بیدار می‌شود و در غروب، در نگاه خسته اما امیدوار آنان آرام می‌گیرد.

حمیدرضا صارمی در همشهری TV

به گزارش همشهری آنلاین، حمیدرضاصارمی با تاکید بر ضرورت گرامی داشت روز تهران در گفت وگو با همشهری افزود: ۱۴ مهر، روزی است برای تأمل در این پیکره‌ی زنده؛ روزی برای اندیشیدن به آن‌چه از نیاکان به میراث داریم و آن‌چه باید به فرزندان این خاک بسپاریم.

وی گفت: تهران را باید هر روز ساخت؛ نه تنها با آجر و سنگ، که با خرد و مهر. این شهر جز با همدلی مردمش زیبا نمی‌ماند و جز با مشارکت آنان به آینده نمی‌رسد. هر شهروند، معماری است از تبار عشق و هر نگاه مهربان، آغازی برای آفرینشی نو.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران ادامه داد: ما در معاونت شهرسازی و معماری، دل در گروِ آن داریم که تهران را نه فقط شهری بزرگ، که شهری زیبا، انسانی و ماندگار بسازیم؛ شهری که در آن، اصالت دیروز و امید فردا در هم می‌آمیزند. به نام همه‌ آنان که تهران را با دل می‌سازند، روز تهران را گرامی می‌داریم؛ باشد که این شهر، با همت ما و شما، هر روز زیباتر، سبزتر و انسانی‌تر شود.

کد خبر 984114
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha