سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳
۰ نفر

حسین صلحی مربی جوان فوتبال ایران در کلاس گزینش B آسیا دارفانی را وداع گفت.

صلاحی

به گزارش همشهری آنلاین حسن سورگی یکی از مربیانی که در این کلاس حضور داشت به علت سکته قلبی درگذشت.

مجید محمدی، رییس هیات فوتبال اسلامشهر در گفت‌وگو با ایسنا به ابهامات این ماجرا پاسخ داده است.

محمدی در واکنش به این خبر و شایعه نبودن پزشک در این کلاس‌ها به ایسنا گفت: اصلا کلاس نبوده و او در زمین نبوده است. در تست، پزشک نمی‌آورند. تست، تمرین است. مطلب دروغ نوشته‌اند.

رییس هیات فوتبال اسلامشهر درباره این اتفاق توضیح داد: ساعت ۸ صبح آمدند و استاد دو تمرین به مدت ۱۰ دقیقه گذاشت و ایشان پس از اتمام زمان ۱۰ دقیقه اول کنار سایر افراد به استراحت پرداخت. با هم تا دفتر من رفتیم و بازگشتیم. اتفاق اصلا در تست نیفتاد و بیرون زمین بود. داشتیم صحبت می‌کردیم که ناگهان کنار من خوابید.

محمدی ادامه داد: سورگی گفته بود که هیچ مشکل و بیماری‌ای ندارد و تعهدنامه هم دارد. او سریعا به بیمارستان منتقل شد و آنجا پزشکان گفتند که ناراحتی قلبی داشته است. برادر او هم سال گذشته به همین دلیل فوت کرده بود. خود او هم قبلا آنژیو انجام داده بوده ولی گفته بود بیماری ندارد.

کد خبر 978732

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی استقلالی IR ۱۵:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۵
    1 1
    لابد غذاهای چرب و چیلی زیاد می خورده