مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳
۰ نفر

شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، خدمات ویژه به شهروندان برای برگزاری مراسم جشن بزرگ «پیامبر مهربانی» ارائه خواهد داد

مترو

همشهری آنلاین - هادی زند با اشاره به خدمات ویژه و رایگان مترو تهران برای مراسم جشن بزرگ «پیامبر مهربانی» اعلام کرد: با توجه به اهمیت این مراسم مذهبی و فرهنگی، شرکت بهره‌برداری مترو تهران تمهیدات ویژه‌ای از جمله کاهش زمان انتظار قطارها و ارائه سرویس رایگان را برای تسهیل تردد شهروندان در نظر گرفته است.

وی با اشاره به اینکه این مراسم امروز چهارشنبه از ساعت ۱۵ تا ۲۳ برگزار می‌شود، افزود: خدمات رایگان از ایستگاه‌های میدان حضرت ولی‌عصر (عج)، شهدای هفتم‌تیر، میدان جهاد و تئاتر شهر تا پایان مراسم به مسافران ارائه خواهد شد.

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل متروی تهران در پایان تأکید کرد: تمامی این اقدامات با هدف تسهیل در تردد شهروندان و فراهم‌سازی زمینه حضور هرچه باشکوه‌تر مردم در مراسم جشن بزرگ پیامبر مهربانی انجام می‌شود.

کد خبر 977204

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha