معاون امور جوانان وزارت ورزش اعلام کرد: آمار کاملا مستند و رسمی نشان می‌دهد که ۱۷ میلیون جوان زیر ۴۵ سال در ایران تاکنون ازدواج نکرده‌اند.

تجرد

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا رحیمی معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به آمار ۱۷ میلیون جوانان مجرد زیر ۴۵ سال در کشور اظهار کرد: بازه سنی جوانان مجرد در آقایان از ۱۵ تا ۴۵ سال و در خانم‌ها از ۱۳ تا ۴۵ سال تعریف شده است.

۱۷ میلیون نفر یک بار هم ازدواج نکرده‌اند

رحیمی گفت: بر اساس آمار مرکز آمار ایران، ۹.۵ میلیون مرد در این گروه سنی تاکنون هیچ ازدواجی برایشان ثبت نشده و در واقع ازدواج نکرده‌اند. همچنین ۷.۵ میلیون دختر جوان نیز در این بازه سنی تاکنون ازدواج نکرده‌اند.

وی تاکید کرد: این آمار کاملا مستند و رسمی است و نشان می‌دهد که ما به برنامه‌ریزی جدی‌تری نیاز داریم، به‌ویژه با نگاه به آینده کشور و پیش‌بینی تناسب جمعیتی از منظر ازدواج و فرزندآوری. یکی از حوزه‌های اصلی فعالیت معاونت جوانان همین موضوع است.

راه‌اندازی بانک مجازی برای متقاضیان وام ازدواج

معاون وزیر ورزش و جوانان درخصوص وام ازدواج نیز گفت: در این راستا تلاش می‌کنیم، با تأسیس یک بانک مجازی ویژه جوانان، فعالیت‌های دولت را در این حوزه و حمایت‌ها و تسهیلاتی که ارائه می‌شود تسهیل کنیم. تفاهم‌نامه این بانک با یکی از بانک‌ها امضا شده و امیدواریم ظرف یکی ۲ ماه آینده رونمایی شود.

وی با اشاره به هدف این طرح گفت: با راه‌اندازی بانک مجازی جوانان می‌توانیم به صورت متمرکز عمل کنیم و مشکلات موجود در مسیر دریافت وام کاهش یابد. در عین حال، شأن و حرمت جوانانی که ازدواج کرده‌اند نیز حفظ خواهد شد. ما این وام را برای حمایت از جوانان می‌دهیم و نمی‌خواهیم شخصیت و جایگاه آنان کوچک شود.

رحیمی تأکید کرد: هدف ما این است که منابع را به‌صورت منظم سازماندهی کنیم و از طریق این بانک به جوانانی که ازدواج می‌کنند و خانواده تشکیل می‌دهند خدمات بهتری ارائه دهیم. خانواده رکن اساسی جامعه است و باید همه حمایت‌ها در این مسیر متمرکز شود.

کد خبر 976668
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار جامعه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 9
  • آرمان IR ۱۵:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۷
    5 0
    این مشکل خیلی بزرگ اجتماعی هست. مسیولین بجای کارهای حاشیه ای وظیفه خودشون رو انجام بدهند
  • حشمت .اله.شهسواری IR ۰۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۸
    0 0
    بیشتر از ۱۷ میلیون جوان ازدواج نکرده مشکلات بی پولی اکثر خانواده ها را فرا گرفته دولت ایران اگر اسلامی باشد وخدا را به یاد داشته باشد باید این مشکل بزرگ را حل کند من خودم دختر جوان دارم تا حالا چهار بار خواستگار اومده به علت بی پولی نتوانستم آینده مملکت در خطر بزرگی افتاد ه چقدر خانواده ها شرمنده بچه‌ها ی خود می شود ند چقدر پدرها می سوزند برای بچه‌هایش
  • IR ۱۳:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۸
    0 0
    اگه میخاین مثل قیمت دلار که کمتر از یکسال بیش از دو برابر شده و پارسال برنامه ریزی کردن که ارزش پول ملی را بالا ببرن و برعکس ارزش پول ما پایین اومد اینطور برنامه ریزی کنید خواهشاً بی خیال شید
  • IR ۰۱:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
    0 0
    خوب واقعا چه کسی مقصر ازدواج نکردن جوانان است بیکاری نداشتن مسکن چه کسی باید رفع کند و کاری نمی کنند