سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با پرداختن به اظهارات نادرست یکی از بلاگرها در مورد فردوسی گفت: شاید کوتاهی دستگاه‌های فرهنگی و تربیتی بوده که امروز نسل جدید ارزش افتخارات کهن خود را نمی‌داند.

علیرضا نادعلی

همشهری آنلاین - علیرضا نادعلی در سیصد و پنجاه و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه یک هفته پیش یکی از بلاگرها سخنانی در مورد فردوسی و شاهنامه به زبان رانده بود که واکنش هایی از سوی اساتید، کارشناسان و هنرمندان به دنبال داشت، اظهار کرد: ما به عنوان نمایندگان شورا باید در این خصوص طرح بحث می کردیم. در زمانی که ایران اسلامی پس از جنگ ۱۲ روزه برای همه ایران زمین تر است و کسانی که نارضایتی داشتند و دیدگاه های سیاسی متفاوتی داشتند هم به ایرانی بودن خود افتخار کردند، چنین توهینی بیشتر ناراحت کننده است.

وی افزود: شاید کوتاهی دستگاه های فرهنگی و تربیتی در این زمینه نقش داشته باشد و باعث شود که نسل جدید ارزش افتخارات کهن خود را نداند. آموزش و پرورش باید بیش از پیش به جایگاه ادبا تأکید کند.

نادعلی با بیان اینکه ما هم نسبت به آنچه انجام می دادیم کوتاهی کردیم، یادآور شد: بنده در پروژه های فرهنگی شرکت کردم و دیدم که اداره کل آموزش های شهروندی و معاونت فرهنگی در مورد فردوسی و شاهنامه کار کرده اما کافی نیست و باید معاونت اجتماعی و سازمان زیباسازی بیش از پیش شهروندان به ویژه نسل جدید را با هویت ایرانی آشنا کنند. باید در این مورد کار کنیم که برای ذهن و قلب نوجوانان و جوانان ایرانی هویت سازی اتفاق بیفتند.

کد خبر 974926

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شورای شهر

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha