مجموع نظرات: ۱
چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
۰ نفر

شهردار منطقه ۱۰ گفت: یکی از سیاست‌های اصلی ما در دوره جدید مدیریت شهری، تملک باغ‌های شخصی و تبدیل آن‌ها به بوستان‌های عمومی است تا سهم شهروندان از فضای سبز افزایش یابد. امروز نیز باغ رعیت‌چی با مساحت ۱۵۰۰ مترمربع، به تملک شهرداری درآمد و به زودی به بوستان عمومی تبدیل خواهد شد.

منطقه 10

به گزارش همشهری آنلاین، صبح امروز حسین خوش‌اقبال فرماندار تهران با حضور در شهرداری منطقه ۱۰، در جریان عملکرد و پروژه‌های مهم این منطقه قرار گرفت. مهدی اخ الصنایع شهردار منطقه ۱۰ در این بازدید، گزارشی از چالش‌های بافت فرسوده، وضعیت پارکینگ‌های منطقه ارائه و بر افزایش سرانه فضای سبز تأکید کرد.

تملک باغ‌ها و افزایش فضای سبز

اخ‌الصنایع گفت: «یکی از سیاست‌های اصلی ما در دوره جدید مدیریت شهری، تملک باغ‌های شخصی و تبدیل آن‌ها به بوستان‌های عمومی است تا سهم شهروندان از فضای سبز افزایش یابد. امروز چهارمین باغ شخصی منطقه، یعنی باغ رعیت‌چی با مساحت ۱۵۰۰ مترمربع، به تملک شهرداری درآمد و به زودی به بوستان عمومی تبدیل خواهد شد.»

او افزود: «پیش از این نیز سه باغ دیگر در منطقه به بوستان‌های عمومی اختصاص یافته بودند، باغ نظر با ۶۶۰۰ مترمربع به بوستان مادر و کودک، باغ عزیز با ۵۵۰۰ مترمربع به بوستان شهدای خدمت و باغ جعفریان با ۲۳۰۰ مترمربع به بوستان ایران تبدیل شده اند.»

شهردار منطقه ۱۰ ادامه داد: با احتساب این چهار باغ، طی سه سال گذشته بیش از ۱۵ هزار و ۹۰۰ مترمربع باغ شخصی در منطقه ۱۰ به بوستان عمومی تبدیل شده است.

در ادامه بازدید، فرماندار تهران از پروژه‌های شاخص منطقه شامل پارکینگ‌های طبقاتی گلستانی و اعتماد، میدان جی و محور شهید رنجبر بازدید کرد و بر لزوم تسریع در اجرای پروژه‌ها و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تأکید کرد.

کد خبر 974116
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha