یکی از مهم‌ترین و عجیب‌ترین مسائل در پروژه نقل و انتقالات تابستانی استقلال ماجرای عیسی آل کثیر است. مهاجمی که تا خرداد امسال بازیکن پرسپولیس بود اما به شکلی باورنکردنی سر از استقلال در آورد و با این تیم قرارداد امضا کرد.

پرسپولیس - پاختاکور

به گزارش همشهری آنلاین ظاهرا نام آل کثیر در لیست ریکاردو ساپینتو بوده و او که خبری از حواشی و درگیری‌های هواداران استقلال با عیسی نداشته خواستار جذب این بازیکن شده بود. اما بعد از اعتراض تند هواداران استقلال، آل کثیر با نظر ساپنیتو دیگر جایی در این تیم ندارد و باید از استقلال برود.

علی تاجرنیا رییس هیات مدیره باشگاه استقلال درباره وضعیت آل کثیر در استقلال در برنامه فوتبال برتر گفت: «آقای ساپینتو بعد از این ماجراها از جذب آل کثیر منصرف شد. البته حرف ایشان این بود که می‌گفتند من گفتم شروع کنید به مذاکره کردن! خب مذاکره انجام شد و به توافق رسیدیم. البته رقم هم کمتر از چیزی است که گفته می‌شود. کمتر از 30 میلیارد تومان. من برای انسان‌ها احترام قائلم و باید شان همه حفظ شود. با توجه به مذاکراتی که انجام شده آقای آل کثیر در این فصل همراه ما نخواهند بود. اما در این ماجرا من از دوستانی که در کنار آقای ساپینتو بودند گله‌مندم.»

بعد از این حرف‌ها بود که علی نظری جویباری مدیر عامل سابق استقلال برای مجری برنامه فوتبال برتر پیامی فرستاد و در این باره توضیح داد. نظری جویباری به میثاقی پیام داد و گفت: «اصلا مساله شروع مذاکره مطرح نبوده است. ایشان خودش به من گفت که با عیسی صحبت کن. من حتی به عیسی گفتم که در این تیم 20 یا 30 دقیقه می‌توانی بازی کنی.»

گفته می‌شود آل کثیر خواستار دریافت کل مبلغ قراردادش برای فسخ با استقلال است.

کد خبر 972344

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • IR ۱۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
    5 8
    البته حقشه مبلغ کل قرارداد بگیره که میگیره تور باره شده هم اگر بهتون داده پس بدید
    • امین IR ۱۵:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
      4 1
      لعنت به کسانی که انتقال آل کثیر به استقلال رو رقم زدند بی...
  • IR ۱۴:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
    6 2
    مخالف رفتنش هستم. این بهترین حالت برای او است. بعد از اینهمه توهین یه مبلغی تلکه کند و فردا ب ریشمون بخندد. بماند یکسال روی سکو. تماشاگران هم ب شکل مناسب ب اندازه مبلغ قراردادش تشویقش خواهند کرد.
  • IR ۱۵:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
    6 1
    پول اش رو بدید بره .