وزیر کشور فرانسه برونو رتایو اعلام کرد که اظهارات تهدیدآمیز علیه رئیس‌جمهور فرانسه را به پلیس گزارش داده است، پس از آن که یک خاخام اسرائیلی گفت که مکرون بهتر است «قبر خود را آماده کند.»

مکرون

به گزارش همشهری آنلاین، پس از درخواست وزیر کشور فرانسه، دادستانی پاریس روز جمعه اعلام کرد که تحقیقاتی را درباره اظهارات یک خاخام صهیونیست علیه رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل مکرون در یک ویدئوی آنلاین آغاز کرده است.
به گزارش فرانس‌۲۴، اظهارات خاخام دیوید دانیل کوهن علیه رئیس‌جمهور فرانسه در واکنش به تصمیم اخیر این کشور برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی انجام شده است.
وزیر کشور فرانسه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این خاخام چندین تهدید نفرت‌انگیز، به ویژه علیه رئیس‌جمهور فرانسه بیان کرده است.» او این اظهارات را «کاملاً غیرقابل قبول» توصیف کرد.

رتایو افزود که این موضوع را به پلتفرم آنلاین «فاروس» دولت فرانسه که محتوای خطرناک و مجرمانه آنلاین را رصد می‌کند، گزارش داده و همچنین این اظهارات را بر اساس ماده ۴۰ قانون آیین دادرسی کیفری به سیستم قضایی اطلاع داده است.

در ویدئوی منتشر شده در یوتیوب، این خاخام گفته است: «رئیس‌جمهور فرانسه باید بداند، بهتر است تابوت خود را آماده کند. خدا به او نشان خواهد داد که چه معنی دارد که بخواهد این‌قدر گستاخ باشد و علیه خدا اظهارنظر کند.»

کوهن ادعا کرده که با به رسمیت شناختن دولت فلسطین که دولت فرانسه آن را برای سپتامبر برنامه‌ریزی کرده است، مکرون «یهودستیزی عمیق خود» را نشان می‌دهد و «به خدا اعلان جنگ کرده است.»
#فرانسه

کد خبر 969891
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اروپا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی ازاد IR ۰۴:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۹
    0 0
    قطعا همه دولت های جهان تاوقتی در اختیار نیات و اقدامات سوم ضد بشیریت در اسرائیل هستن دولت های دوست هستن و بمحض مخالفت با این تفکر محکوم به نابودی هستن ودولتهای حامی اسقاتیل از این امر مستثنی نیستن حتی دولت‌های اروپایی
  • سیدمحمود شوکتی IR ۰۴:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۹
    0 0
    خاخام نجوس خدای شما پدر شیطانی ست
  • عرشیا IR ۰۴:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۹
    0 0
    آقای مکرون مراقب باش حکم ترور خاخام‌ها تعارف ندارد ، آنها از بدو بوجود آمدنشان تروریست بودندواروپا هم از همین موضوع وحشت داره!
  • IR ۰۹:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۹
    0 0
    تف تو قبر صهیونیسم