مجموع نظرات: ۱
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۳
۰ نفر

با توسعه فضای شهری و از بین‌رفتن زمین‌های خاکی محله‌ها، مدیریت شهری شروع به ساخت زمین‌های کوچک با پوشش چمن مصنوعی در محله‌ها کرد تا رایگان در اختیار مردم قرار گیرد.

زمین چمن مصنوعی

همشهری - سعیده مرادی: ساخت این زمین‌ها در نقاط مختلف شهر در حال اجراست و به تازگی هم ۴زمین چمن مصنوعی توسط شهرداری منطقه ۴ به بهره‌برداری رسیده است. این زمین‌ها با هدف ارتقای سرانه ورزشی، فراهم‌سازی بستر مناسب برای فعالیت‌های سالم شهروندان و پاسخ به نیازهای محله‌ها ساخته شده‌اند.

تابستان فوتبالی در شرق تهران

زمین‌های چمن همچنان افزایش می‌یابد
سید محمد موسوی، شهردار منطقه۴: زمین‌های چمن مصنوعی منطقه با نظارت تیم اجرایی معاونت فنی و عمرانی احداث شده‌اند. این زمین‌ها گام مهمی برای تقویت زیرساخت‌های ورزشی منطقه و افزایش دسترسی ساکنان به اماکن ورزشی محسوب می‌شوند. البته این روند در سال‌های آینده هم ادامه دارد و امیدواریم با تلاش همکاران، شاهد توسعه سرانه ورزشی در این محدوده از پایتخت باشیم.

کد خبر 968456
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha