جمشید شاه محمدی پیشکسوت تیم پرسپولیس با اشاره به پرداخت پول های هنگفت به بازیکنان گفت: اگر در زمان ما این پول ها را می دادند تهران را می‌بستیم.

پرسپولیس

شاه محمدی در گفت وگو با همشهری در ابتداء در خصوص شرایط اردوی تیم پرسپولیس در کشور ترکیه تاکید کرد: من برگزاری اردو ترکیه را خوب می‌دانم. هاشمیان هم تز آلمانی دارد. آنطور که شنیدم هاشمیان خیلی هم سخت گیری کرده است. ما ایرانی ها اینگونه سخت گیری را دوست نداریم. به همین خاطر به برخی‌ها برخورده است. منظورم فوتبالیست‌ها نیست. در حالی که ما باید با تز هاشمیان همراه باشیم. به دو – سه باخت نگاه نکنیم. به هرحال دوران بدنسازی است و چند هفته ای زمان می برد بدن‌ها رها شوند.

او با اشاره به قرعه تیم پرسپولیس در رقابت های لیگ برتر ادامه داد: به نظرم قرعه خوبی بود. فقط در هفته دوم با بازی با سپاهان و بعد هم تراکتور جزو بازی های سخت محسوب می‌شوند بقیه قرعه خوب بود. به خصوص در میانه فصل بیشتر تیم هایی بازی داریم که معمولا در رده‌های پایین هستند. شکل کار خوب است. اگر نظم باشد و باشگاه به قول هایی که داده عمل کند پرسپولیس بهتر از پارسال نتیجه می‌گیرد.


این پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در خصوص جذب ابرقویی نژاد بازیکن سی ساله ای که فقط یکی دو فصل فصل سابقه بازی در لیگ برتر را دارد و ۳۰ میلیارد تومان هم پول رضایتنامه این بازیکن شده گفت: من هم هم‌نظر مردم هستم. خرید مناسبی نیست. به جای او می توانستند بازیکن جوانی بگیرند که حداقل ۲-۳ سال برای پرسپولیس بازی کند. فوتبالیست سی ساله دیگر هر چی بوده تمام شده است. حالا خدا کند شکل کارش در ترکیب پرسپولیس خوب باشد ولی بد کار کند و مردم راضی نباشد به باشگاه صدمه می زند. نمی دانم پشت پرده باشگاه پرسپولیس چیست که چنین بازیکنانی می‌گیرند؟ با پول بازیکنی مثل ابرقویی نژاد می توان۲-۳ بازیکن جوان جذب کرد. در همین تیم امیدهای پرسپولیس چقدر بازیکن خوب داریم.

او افزود: ولی واقعا جذب بازیکن سی ساله کم لطفی است. به جای او می توانستیم دو تا بازیکن جوان بیاوریم که با انگیزه بالای خود برای موفقیت تیم مفید باشند. بازیکن اسم و رسم دار ملاک نیست باید بازیکنی گرفت که به روند خوب تیم کمک کند. الان بازیکنان پول خوبی هم می گیرند. این پول ها را زمان ما می دادند حضرت عباسی تهران را می بستیم. حالا آقایان فوتبالیست پول خیلی خوب هم که می‌گیرید حداقل مایه بگذارید. با این پول های هنگفتی که می گیرید فقط به فکر دل خانواده تان نباشید به فکر دل ۴۰ میلیون مردم که هوادار این تیم هستند هم باشید. پرسپولیس و استقلال الان هر کدام ۴۰ و ۳۰ میلیون هوادار در کشور دارند. من خودم به عنوان یک پرسپولیسی از وضعیت این روزهای استقلال ناراحت هستم.

این بازیکن سابق تیم پرسپولیس ادامه داد: خود شما به عنوان یک کارمند یا من به عنوان یک بازنشسته مگر چقدر حقوق می گیریم؟ بعید می‌دانم بیشتر از ۲۰-۳۰ میلیون تومان بگیرید؟ من خودم ۴۰ میلیون تومان می گیریم با ۳۱ سابقه کار یعنی همان موقع هم که فوتبالیست بودم کار می کردم. ولی فوتبالیست های الان ۷۰-۸۰ میلیارد تومان می گیرند خب حالا که این پول را می‌گیرید جان بچه هایتان مردم را خوشحال کنید. با وضعیت این روزهای مردم حداقل شما یک جوری بازی کنید مردم خوشحال شوند.

شاه محمدی درباره اینکه گویا حضور دستیاران خارجی هاشمیان منتفی شده و قرار است ادموند بزیگ به عنوان کمک مربی در پرسپولیس کار کند گفت: من ایشان (ادموند بزیک) را تایید نمی کنم! جایی مربیگری نکرده یا اگر پایه ها بوده ملاک نیست. وقتی من را به عنوان دستیار هاشمیان انتخاب کنند باید خودم ببینم در این اندازه هستم یا نه؟ گرچه خودم ۱۰ سال کنار فرهاد کاظمی مربیگری کردم. اما یک نفر بیاورید که مورد حمایت مردم باشد. مگر سید جلال حسینی بد بود؟ یا حمید مطهری.

حمید مطهری با سواد و مورد قبول هواداران است. ما پیشکسوتان خوبی داریم. ۱۰ تا پیشکسوت داریم که از این آدمی که اسم آوردید بهتر است. مردم این دستیار (بزیک) را قبول نمی کنند. دو تا بازی نتیجه نگیرید مردم شما را سینه دیوار می گذارند. باید دستیارانی بیایند که دهن پرکن باشند. این درست که نظر هاشمیان است چه کسی دستیار شود ولی باید مربی ایرانی بیاورید که شما پشت او باشید و او هم پشت شما باشد. من این دستیار مطرح شده را نمی پسندم گزینه‌های بهتری مثل سید جلال حسینی هستند.

او در خصوص جذب اریک بایی و اوریه دو بازیکن مطرح و سابق تیم های منچستر یونایتد و پاری سن ژرمن از سوی تیم پرسپولیس گفت: من این دو بازیکن را نمی شناسم حالا از دوستانی که از آنها اطلاع دارند جویا می شوم اما جذب بازیکنان خارجی که فوتبال شان در اروپا تمام شده و با سن بالا هستند اشتباه است. اما اگر حداقل بازیکنانی با سن ۲۶-۲۷ سال بیاورند، خوب است. گولسیانی خوب بود اما نمی دانم که چرا ردش کردند. مردم هم دوستش داشتند. حالا یک نفر خارجی جدید را بیاورند تا داستان ایران دستش بیاید خیلی زمان بر است و تفاوت دارد. ضمن اینکه در فوتبال خاورمیانه شرایط کشور ما خیلی فرق دارد همین داستان استادیوم ها یک نمونه اش است. شرایط خوبی نداریم. حالا اگر می آیند خدا کند خوب باشند. هفته اول یا دوم عیار خودشان را نشان می دهند. به طور کلی مربیان و بازیکنان تا هفته پنجم به طور کامل توانایی و قدرت خود را تثبیت می کنند.

این پیشکسوت تیم پرسپولیس در خصوص بحث مصالحه این باشگاه با باشگاه تراکتور در موضوع پرونده علیرضا بیرانوند که بحث دریافت ۱۰۰ میلیارد تومان پول یا حضور مهدی ترابی در پرسپولیس است گفت: من مخالف صد درصدی این مصالحه هستم. حکم باید اجرا شود اگر رای به نفع همین اسمی (بیرانوند) بود که آوردید تا الان رای را اعلام کرده بودند اما حالا که به نفع پرسپولیس است این بازی ها را در آوردند. این آقا (بیرانوند) ۴۰-۵۰ میلیون هوادار پرسپولیس را زیر سوال برده است! از طرفی این آقا (بیرانوند) به پرسپولیس توهین کرده است. به مدیرعامل و اعضای هیات مدیره توهین کرده است. حالا با یک معذرت خواهی می‌خواهی جمع اش کنی؟ اگر اشتباه کردی باید تاوانش را پس بدهی. من با مصالحه با پول یا گرفتن بازیکن از تراکتور مخالف هستم. پرسپولیس در کل ایران دست روی هر بازیکنی بگذارد با کله می آید. بازیکن ثابت تیم ملی با یک بازیکن جوان لیگ برتری اندازه سر سوزن با هم فرق دارند و فرقش هم فقط یک مقدار تجربه است که با دو ماه حضور در پرسپولیس آن تجربه لازم را هم پیدا می کند.

کد خبر 967104

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 7
  • رضایی IR ۱۴:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۷
    9 24
    تیم پیروزی خودش هست و بیست میلیون هوادار زیاد شلوغش نکنید هرکاری کنید تاج کبیر سرورتون هست با شلوغ بازی هم کسی براتون تره خرد نمی کند
  • الیاس IR ۲۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۷
    5 7
    اینم مثل پیوس داره برای خودش نوشابه باز میکنه
  • بی نان IR ۲۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۷
    28 6
    زنوزی فکر میکنه همه چی رو میشه با پول خرید یا درست کرد بنظرم باشگاه پرسپولیس باید بخواد که حکم اجرا بشه و یا به دادگاه بین الملی فوتبال cas شکایت کنه
  • ناصر طرقی AU ۰۸:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۸
    6 1
    خواهشنا نمیخاد دلسوزی کنید باید به تفکرات سرمربی احترام گذاشت البته شماها هم در زمان خودتان حتما پول خوبی گرفته اید و کلی از بازیکن پرسپولیس بودن سود بردید.
  • علی پاکدامن US ۱۷:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۸
    1 1
    بیرانوند باید جواب توهین. هیکه به باشگاه پرسپولیس وهواداران کرد باید حکم اجرا شود مصالحه‌ای نباید در کار باشد
  • محمد اسمعیلی کرمان IR ۰۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۹
    0 0
    واقعا شما می‌دونی چقدر مبلغ واقعی به بازیکن میرسه ...