کمدی دیگری از عامریان فیلم در راه اکران قرار دارد و این در حالی است که فیلم مرد عینکی محصول دیگر این دفتر روی پرده است.

رضا عطاران

به گزارش همشهری آنلاین، تصویربرداری «خانم والده» ساخته سهیل موفق اسفند سال گذشته شروع شد و این فیلم حالا آماده نمایش است.

سهیل موفق پیش از این فیلم کمدی «کفایت مذاکرات» را با بازی محسن کیایی، مهران غفوریان و رویا میرعلمی برای همین دفتر عامریان فیلم و با تهیه کنندگی ابراهیم عامریان کارگردانی کرده بود که اولین تجربه ساخت کمدی او بود. فیلم قبلی او با نام «نوروز» با بازی علی نصیریان یک فانتزی در باره نوروز بو و به ریشه های آن می پرداخت.

در خانم والده یک بار دیگر رضا عطاران و عباس جمشیدی فر در کنار هم قرار گرفته اند که فیلم «صددام» و سریال «اجل معلق» باز به تهیه‌کنندگی ابراهیم عامریان با بازی آنها در حال پخش است و قبل‌تر هم در فیلم «قیف» هم در کنار هم بودند. این بار هم با توجه به تجربه های قبلی و موفقیت آمیز بودن حضور آنها در کنار هم سازندگانش امید دارند فیلم فروش خوبی داشته باشد. خانم والده که غلامرضا نیکخواه و شبنم قربانی هم در آن حضور دارند، داستان دو برادر است که بدهکار شده‌اند و در این بین ارثی به آن‌ها می‌رسد که می‌خواهند با آن ارث قرض‌های خود را تسویه کنند. اما کارشان آسان نخواهد بود و موقعیت‌ های خنده‌ دار و چالش‌ های غیرمنتظره‌ ای برای این دو برادر پیش می آید.

کد خبر 966799
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سینما

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha